Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Ahoj
Zdeněk | 22.06.2010
Já se právě vrátil z Dolního Benešova od zákazníka, pěkných 500 km tam a zpět. Severní cesta Šumperk, Bruntál a Opava je úplně super, dobrý silnice a krásná příroda, nikdy dříve jsem v těch místech ještě nebyl.
Re: Re: Ahoj
Dana | 23.06.2010
No to kdybys řekl, nechala bych pozdravovat sestřenku. Bydlí v Dolním Benešově :-). Mohli jsme tě vzít minulý týden s sebou :-) a ušetřil bys cestu :-).
Re: Re: Re: Ahoj
Zdeněk | 23.06.2010
To je ale náhodička :-)
Díky za nabídku, ale to bych si tak neužil, kdybych v těch serpentinách i jinde nemohl řídit firemního accorda ;-)
P.S.: nestavovali jste se také cestou Na Kocandě na jídle?
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Dana | 23.06.2010
Teď ne, ale když jsme tam jezdili jako děti, tak skoro vždycky. Na zmrzku. Nebo na Skřítku :-).
Re: Re: Na kolách s dětmi
Míla | 14.06.2010
Půjč si od Fialek. Ti maj dost...:-)
P. S. A nemysli si, že to vyhraješ s Ondrou....
Re: Re: Re: Na kolách s dětmi
Zdeněk | 14.06.2010
No to bych asi fakt nevyhrál. Zaprvé by mi to natřel, zadruhé už má vyšší spotřebu :)
Re: Na kolách s dětmi
Petra | 14.06.2010
Přidala bych se, ale vracím se v sobotu během dopoledne domů tak nevím, jak stihnu odjezd.
Erik jede na vodu a já naše drobotina jedeme (tedy podle počasí) na neděli výlet na hory, kdyby se chtěl někdo přidat.
Taťka | 14.06.2010
v sobotu jsem na turnaji, tak bohužel zase bez kola...ale ty hory mě lákají... to bych se šel projít...jestli mě vemete ...
Re: Na kolách s dětmi
Dana | 15.06.2010
Zítra měníme okna v celým baráku a v sobotu taťka slaví 70. Do toho naši pokládají lino a dlažbu a na sobotu čekají víc jak 30 lidí na tu oslavu, takže alespoň jejich byt musí být funkční. Mám tedy o víkend postaráno. :-))
Zdeněk | 16.06.2010
Máš recht, každá výmluva dobrá, já to říkám furt :)
Re: Re: Re: Na kolách s dětmi
Míla | 16.06.2010
Na svůj návrh vyrazit na kola s dětmi musím reagovat...My nemůžem. Jsme na Dubině, fotbalisti zakončují sezónu, takže mamky půjdou do kopaček(viď, Péťo...:-)) a rozdaj si to s dětmi, zatímco tatínkové (viď Eriku..:-)) budou hlídat prase a sud...:-)
Re: Re: Re: Re: Na kolách s dětmi
Zdeněk | 16.06.2010
Vida, tak se to vyjasnilo. Díky, alespoň už nemusíme nedůstojně hledat výmluvy.
P.S.: je docela možné, že já doma na ocet také nezůstanu.
Trika
Míla | 14.06.2010
Sepsala jsem požadavky na trika, dětské: Martin, Vojta, Barča, Kuba a Natálka, dospělácké - Zdenda bílé, černé a nevím, zda jsme domlouvali triko pro Pepu. Pokud někdo ještě potřebuje (Dano, s tebou se moc nevídám, možná jsi ještě jedno chtěla), hlaste, hlaste, ať tam nechodím desetkrát...Už tak ze mě musí mít srandu..:-) Nebo z nás..:-)
P. S. Jak je na tom fotograf s fotkami z minulého týdne??? Nikoho nehoním, ale pořád prohlížím staré známé fotky....:-)
Volejbal
Dana | 13.06.2010
Ahoj, volejbal dnes od 17.00 v Třemešné venku, pak tiskovka. Kdyby to po druhé hodině vypadalo na průtrž, tak normálně od 15.00 v tělocvičně.
Re: Volejbal
Míla | 13.06.2010
Tiskovka dobrá....Milujem tiskovky typu o nás, bez nás....:-)
Re: Re: Volejbal
Dana | 13.06.2010
Nebojte, příště se budu snažit víc:-). A klidně do mě, dnes snesu všechno....
Pivní volejbal.
Ingrid | 13.06.2010
Tak se složíme na malý soudek a kulturní by ho mohl sehnat.Dobrý nápad ....ne ..!!!!
Re: pívo
Mamka | 12.06.2010
V tomhle teple? To by se mi pěkně pletli nožičky. Maximálně tak Birell...
Re: Re: Re: Re: pívo
Míla | 12.06.2010
Asi až zítra. Tiskovej s managerkou emigrovali na Moravu a tam teď nejspíš popíjej vínko...Jen musíme zvážit, kde volejbal. Předběžně jsme dohodli Zábřezí od pěti, ale pak bude problém s tím pivkem...Nebo se sejdem v Třemešný v pět(podle počásí, to dá rozum, když bude pršet, tak už ve tři v tělocvičně..) a pak vyrazíme na Dubinu.. Anebo Jirkovi vypleníme ledničku a pak bude mít problém s pivkem on... To zní dobře. Hlasuju pro Zábřezí! :-)
Re: Re: Re: Re: Re: pívo
Zdeněk | 12.06.2010
Jestli nám bude mít kdo odemknout, tak hlasuju taky pro Zábřezí :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pívo
Taťka | 12.06.2010
no když mamka pro zábřezí, tak já taky...radši.
znáte to pánové, ne? za ten klid to stojí :-))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pívo
Míla | 13.06.2010
Jejda, jejda, nebyl taťka nakonec na Zábřezí???? To toho klidu s mamkou moc nebude...Na Dubině nevypadala smutná, spíš taková nějaká........na srandu moc nevypadala..:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pívo
Mamka | 13.06.2010
Mamka že byla nějaká? To asi měla nějakou divnou...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pívo
Míla | 14.06.2010
Vždyť říkám, chyběl jí taťka....
Volejbal
Dana | 10.06.2010
Ahoj, jak volejbal v neděli? Mohli bychom jít místo neděle (nebo i v neděli) třeba v sobotu od 18-19 h ven. Dřív je horko, v pondělí zas musí děti vstávat do školy. Ale je to jen návrh, my můžeme i v neděli. :-)).
Renata Š | 11.06.2010
Já se dopředu omlouvám, na volejbal nepůjdu. Mám natažený úpon achilovky. Ale v neděli se na vás přijdu podívat,v sobotu nejsme doma.
Ingrid | 11.06.2010
Já ještě nevím,ale spíš ne.Sušíme seno.Kdyby se šlo večer na pivo ,tak bychom možná přijeli.......ale možná.Nic určitého.
Re: Re: Volejbal
Míla | 11.06.2010
Nejsem divná, když napíšu, že můžu na volejbal i na pivo????
Re: Re: Re: Re: Volejbal
Zdeněk | 11.06.2010
P.S.: dnes jsem poprvé využil volné vstupenky na Z. koupaliště, kterou jsem si vyhrál v tombole. Bylo to super :)
Jenom Danu ani Jirku jsem nikde neviděl...
Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal
Míla | 11.06.2010
P.S. Dana dala přednost mně a asi třicetistupňovému vedru v aule lesácké školy v Trutnově...Moc se jí tam se mnou líbilo, ale možná, kdyby věděla, že jsi vyrazil v plavkách(teda aspoň předpokládám) na Z. koupaliště, dala by mi košem...:-) Ale to jsou jen dohady...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Volejbal
Zdeněk | 11.06.2010
Nevím jestli se to časově překrývalo, byli jsme jen od sedmi do osmi večer, taková rychlovka, žádný vyvalování, celou dobu ve vodě a plavat :)
P.S.: vyrazil jsem normálně v kraťasech, jenom v plavkách autem nejezdím...
Poděkování
Míla | 06.06.2010
Rádi bychom touto cestou poděkovali všem Blaženkám za krásné přání a dary k narozeninám...Konečně máme každý svůj domeček...Libor si ho rozbalí venku a já si v klidu posedím na 202 u nás doma.. Já si nechám i to víno, to se k 202 hodí... jen z toho trika mě budou muset svléknout..To nedám... A děkuju za nápis na zádech..Ještě štěstí, že to pan Machek nestihl změnit...:-) Ale byl to dobrej pokus, Dušane...:-)
Re: Re: Poděkování
Míla | 10.06.2010
Tak nevím, Pájo..Všechny věci jsme nechali u Dany a ta prý do lednice dávala jen klobásu..Lovečák je někde v krabici, od neděle, v tomhle teple... Ale když říkáš, že mu ho mám nechat, tak budu hodná Blaženka a nechám...:-)
Nedělní volejbal.
Ingrid../ p.prezidentová / | 06.06.2010
Ach..ach...všichni mě zradili....i ty Zdendo!!! To musím kloktat limonádu a ještě jet na Zábřezí.