Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Trička pro děti
Šípková | 01.06.2010
tak o těch různých barvách jsem taky uvažovala, dokonce se mě to líbí víc, co se týká praktičnosti barev, je to úplně jedno, jako prasata budou v čemkoliv a jména určitě tisknout
Re: Re: Re: Re: Trička pro děti
Míla | 01.06.2010
Zkuste mrknout na tahle dětská trika(barevně a velikostně)..
https://www.inetprint.cz/sols-detske-tricko-sols-imperial-kids
Ahoj
Dana | 30.05.2010
Ahoj, koukám, že všichni odpočíváte :-))). Nechci vás rušit, jen vyřizuju pozdrav od Hanky Grosmanové. Pokud ji neznáte, hraje taky volejbal a chystá se do Vlčkovic (turnaj by tam měl být 24.7.)
Re: Ahoj
Míla | 30.05.2010
Nerušíš, zkracuješ mi chvíle čekání na architekta....
P. S. Tak zase nepřijel....
Re: Re: Ahoj
Ingrid | 30.05.2010
Tak jak dopadl volejbal na Zábřezí ? Počasí pěkné.....dobře jsem to objednala.
Re: Re: Re: Ahoj
Míla | 30.05.2010
No nevím, dneska chtěli pořádat na kdysi volejbalovém travnatém hřišti zápasy v bahně, ale nedorazily zápasnice...Terén je ale připraven...:-)
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Ingrid | 30.05.2010
Volejbal byl v sobotu.....snad ? Jinak já jsem dnes na zahradě byla už skoro, jako ty zápasnice v bahně.Stačilo zavolat...!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Dana | 31.05.2010
Na současné podmínky bylo počasí super...Nepršelo, ale z hřiště je opravdu bahnitá plocha :-))). Díky, já ti věřila a fakt nepršelo...
Re: Re: Ahoj
Dana | 31.05.2010
Nechci připomínat, že jsem to tušila... :-))). Škoda, že je Lucka teprve ve druháku, třeba by měla práci :-).
Foto
Ingrid../ p.prezidentová / | 27.05.2010
Fotka pana prezidenta nemá chybu.Doma prohlásili,že se ještě nikdy takhle nesmál.Už si ji stahujeme.Byl překvapený,že ho Zdenda vyfotil.Jo a Pepa tam je taky pěkně u toho plakátu.Pěkné fotky.Dík fotografovi.
pochvala managerce
Taťka | 25.05.2010
Právě jsem se vátil z bruslí na které se mi konečně podařilo vytáhnout i Danu. Před Danou smekám klobouk!!! Jezdila na vypůjčejných bruslích, které jí byly velké, ale přesto jezdila jako naši hokejsti ve finále!
Zdendo, jestli s ní budeš někdy chtít vyrazit, tak nejdřív pořádně potrénuj! Mohl by ses cítit trapně:-)
Re: pochvala managerce
Míla | 25.05.2010
Tak jestli se na žirecké dálnici sráželi inlinisti tak, jako Rusové ve finále, tak se nedivím, že jí to šlo..Všude volný průjezd, jen jestli nebyl silný protivítr...:-) Na druhou stranu, jestli měla větší brusle, je dost dobře možné, že vůbec nikam nedojela, mohla být ve Dvoře a špičky bruslí mít v Žirči...:-) Neměla půjčené od Zdendy???
Re: Re: pochvala managerce
Dana | 26.05.2010
Od Zdendy ne, veškerý servis mi zařídil náš sportovní (poradil, prorážel vítr, brusle zajistil, paráda). Díky :-))).
Re: pochvala managerce
Dana | 26.05.2010
No finále to teda bylo :-). Chvílemi jsem byla i před Pavlem (když jelo proti auto a Pája kontroloval, jestli se vejdu a nespadnu do příkopu). A ten protivítr, Zdendo! Tos nezažil :-)).
Jo a taky je super, když se každou chvíli odrážíte od zoubků, které tam v závěru nejsou.... :-))). Ale jinak bezva, koupím brusle, doladím techniku, vylepším fyzičku a půjde to samo. :-)
Re: Re: pochvala managerce
Zdeněk | 26.05.2010
Úplně závidím, jenom mi teď není jasné, na čem že jsi to jezdila doma v kuchyni...
Re: Re: Re: Re: pochvala managerce
Taťka | 27.05.2010
však Dana říkal, že si koupí ještě lepší a ty budou jezdit úplně samy :-)
Fotogalerie
Libor | 24.05.2010
Opravdu povedená akce. Rád bych si turnaj připoměl, ale nikde po fotkách ani památky.Co dělá náš fotograf ??
Re: Fotogalerie
Zdeněk | 24.05.2010
Právě teď se účastní první části rodinné oslavy osmdesátin píšíc z mobilu. Část už je hotova, ze 180 fotek jsem vybral 70 pro zveřejnění, upraveno již 42 z nich. Budou z toho dvě galerie, veřejná a blaženčí.
Re: Re: Re: Fotogalerie
Zdeněk | 24.05.2010
Pro Blaženky zdůrazňuji, že fotky jsou rozděleny do dvou galerií, veřejné bez přihlášení a soukromé. Tak aby jste něco nevynechali ;)
Turnaj
Dana | 23.05.2010
Ahoj, ahoj, Musím všem moooc poděkovat za přípravu turnaje a všem týmům, které se zúčastnily, za bezva neděli :-))). Díky.
Re: Turnaj
Míla | 23.05.2010
Taky se nám moc líbilo a díky sluníčku, které objednal rosničkář Karas, mám krásně vymalované podkolenky...Prý se mi zapalují lýtka..Jsem sama, nebo jste na tom stejně???
P. S. Myslím s tím opálením...:-)
Re: Re: Turnaj
Taťka | 24.05.2010
Nedělní turnaje bych zákonem zakázal!!! nikdy víc!
:-)
ale jinak to bylo opravdu hezký, jen kdyby se Blaženky trošku pochlapily :-) snad příště. Za zadky slybuju, že to taky ještě vylepšíme :-)
Re: Re: Re: Turnaj
Taťka | 24.05.2010
ha ha, koukám, že bych si měl promrskat vyjmenovaná slova po "L"
nebo mě mamka praští po palici pánvičkou :-)
Taťka | 24.05.2010
ha ha, koukám, že bych si měl promrskat vyjmenovaná slova po "L".
Jinak mě mamka praští po hlavě pánvičkou :-(
Dana | 24.05.2010
Přála bych ti vidět Jirku :-))))))))). My, co jsme mazali (tak i tak), jsme na tom dobře :-). ( Jak tak čtu, tak krom taťky :-)) ).
Ingrid | 24.05.2010
Nevím, jak jste to provedli,ale i Zdendovi se zapalují lýtka.Na vlastní oči jsem to viděla.......a mě nic...ach jo!? K turnaji mám jediné slovo....výborné.Potvrdilo se opět ,že máme vynikající organizační tým v čele s Danou,Mílou,Dušanem ......atd.Pochvalu má také občerstvovácí stanice s vedoucím Pepou a jeho pomocníky.Fotograf Zdenda má také pochvalu.Doufám ,že fotky budou pro každého příjemný zážitek .....že jo Zdendo.!Všichni,kdo jedou hrát ,nebo se dívat na Zábřezský turnaj ,vzkazuje rosničkář Karas ...polojasno,teplata trochu nižší než v neděli asi 16-19 C°.Možná se přežene jedna malá přeháňka,ale ta není jistá.Tak to vypadá docela dobře.
Zdeněk | 24.05.2010
Tady se mi někdo snaží mazat med kolem huby... Ale stejně už všichni vědí, že jsou pruhované! ;)
Re: Turnaj
Erik a Petra | 24.05.2010
Musíme se taky s chválou přidat. Bylo to super, perfektně zorganizované a když vidím ten dnešek jak venku leje a leje, tak lepší termín jsme chytit nemohli.
Příprava turnaje
Dana | 22.05.2010
Ahoj, pokud nebudou padat trakaře, kdo můžete, přijeďte kolem šestý nebo půl sedmý odpoledne do Třemešný, dodohodneme turnaj, připravíme co jde už dnes a mohli bychom si chvíli zahrát. Sraz se Zábřezákama je v 18.00 h před hasičárnou, naložíme stoly. Díky.
Re: Příprava turnaje
Míla | 22.05.2010
Stihnu-li napéct, budu tam, jinak chvíli později...Neptej se, co je chvíle...
Re: Re: Příprava turnaje
Míla | 22.05.2010
Že bys pomohl loupat jablka? S tím už se trápí Kuba....
Občerstvení.
Ingrid../ p.prezidentová / | 21.05.2010
Mám asi 120 ks panáku na kořalku a asi 40 pevných kelímků na kafe.V sobotu je přivezu.Když vzpomenu,tak přivezu nějaké hadry/staré útěrky / na ruce a podobně.Nebo jestli někdo má ,tak ať taky vezme.
Zdraví: záda už mám OK
Vše nejlepší Tomášovi!!!
Míla | 20.05.2010
Blaženky přejí všechno nejlepší svému zatím neoficiálnímu fanklubákovi Tomovi od Lucky k jeho dnešním narozeninám!(Nemáme ještě jeho foto, proto neoficiální člen, možná zjistil, že pokladník chce zavést členské příspěvky, tak se brání! :-)))
Re: Vše nejlepší Tomášovi!!!
Dana | 20.05.2010
Já to s tím sezením na pokladně nemyslela až tak doslova :-))).
návrat
Bačkůrky | 20.05.2010
Zdravím a hlásím návrat z Festivalu dell Fitnes v Rimini. Jsem rozvičená, následně tím unavená a včera mne přepadla rýma. Mezi kýcháním čtu vaše příspěvky. Být mimo všeho dění je krásné, ale pokud máte nápad jak se mám zapojit, určitě to uvítám. Sama žádné nápady negeneruji. Napadlo mě jen, že si koupím nějaké léky v lékárně. Papapa
Re: návrat
Taťka | 20.05.2010
Koukám, že se blaženkám rozrůstá marodka... Libore, udělej s tím něco (i když vím, že gynekologické potíže by tě lákaly víc)
Re: Re: návrat
Míla | 20.05.2010
Ty se starej o svou mamku a nenavážej Libora do nějakých tvých prapodivných teorií, co by ho lákalo víc...Sám dobře ví, co ho láká! To jsme si už vyjasnili...:-)
Re: návrat
Dana | 20.05.2010
No dej se dohromady a na neděli nalaď formu. :-)
Jinak bych navrhovala v sobotu odpoledne nachystat do kabinek co se dá, abychom nemuseli tak brzy v neděli a hlavně abychom ještě zjistili, co třeba chybí.
Turnaj
Renata Š | 20.05.2010
Chci dopředu sdělit, že v neděli nejspíš nebudu hrát. V pondělí na mě skočila rýmička a je to zatím čím dál horší, už se přidal i kašlíček. Ale určitě bych se nějak zapojila do turnaje.
P.S. léčím se, léčím ale moc to nepomáhá