Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Turnaj

Ingrid | 20.05.2010

Opatrně.....moc lidí nemáme na sřídačku.Zajdi k sousedům na pořádnou slivovičku a na kapky se.............???

Re: Re: Turnaj

Renata Š | 20.05.2010

Tak já se dnes pořádně ztřískám o Horáků a zítra na Zdobíně. To by v tom byl čert, abych ty bacily nevyhnala

Re: Re: Re: Turnaj

Míla | 20.05.2010

Blbněte jí hlavu, nezapomeňte, co se jí stalo, když hrála poslední turnaj s rýmičkou...Renčo, neblázni, radši se dej do kupy. Budou další turnaje..A nás daňové poplátníky ten tvůj pobyt stál hodně...

Re: Re: Re: Re: Turnaj

Renata Š | 20.05.2010

neboj já se nenechám zblbnout, je mě totiž dost mizerně a jsem ráda, že vydržím 8 hodin v práci. Zdraví mám jen jedno a ještě pochroumaný

Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj

Dana | 20.05.2010

No fakt to nelámej, nestojí to za to...

Vzkaz všem milovníkům pivního moku

Míla | 19.05.2010

Na turnaji bude pivo čepováno do kelímku, pokud chcete do skla, vezměte si vlastní půllitr.
P. S. Tuto informaci jsem měla zveřejnit na rozkaz managerky už dnes kolem třetí hodiny. Tímto se jí i všem, kterým tato o tři hodiny později sdělená informace mohla přinést nějaké zásadní ztráty, omlouvám, nicméně žádné škody jako pokladník, ani jako Míla, nehradím... Měla jsem důležitější jednání. Kadeřnice je kadeřnice..:-)

Re: Vzkaz všem milovníkům pivního moku

Dana | 20.05.2010

Jako kdybys nevěděla, že věci řeším okamžitě, když mně pípne upomínka...Ne až přijdeš z jednání... :-))

Trénink

Ingrid../ p.prezidentová / | 18.05.2010

V pátek nemůžu,mám odpolední.V sobotu bych šla ,ale až večer.

Re: Trénink

Ingrid../ p.prezidentová / | 19.05.2010

Když nezapomeneme ,tak píšťalku vezmeme.Správný rozhodčí /prezident / musí mít aspoň dvě.Doufám....???

Turnaj Blaženek.

Ingrid../ p.prezidentová / | 18.05.2010

Tady rosničkář Karas.....opravdu hlásí na neděli 22 C°. Nevěřte a neposlouchejte nějaké jiné předpovedi.Tečka...Vaše kapitánka.Doufám ,že si v neděli zahraju.Již chodím na včeličky k paní doktorce.Atˇmě klubový lékař promine,že jsem ho neoslovila ,ale injekce do zadní části těla jsem nechala raději paní sestřičce.

Re: Turnaj Blaženek.

Dana | 18.05.2010

Ahoj, tak to počasí hlídej pořádně... :-))) Účast na turnaji zatím potvrdila družstva: Klídek, Žireč, Blaženky1, Blaženky2, Kuks, Dvůr, snad Těžký zadky a Vlčkovice. Ještě dvěma jsem psala, ale tam zatím nevím... Zajištěno je: stan (Květa), rozpisy (Pavel), diplomy (Zdenda), fotodokumentace (Zdenda), občerstvení (Pepa, Pavlína, Kačka, Zbyněk), stoly, židle, popelnice (Jirka+Zábřezáci), párky+nákup dle seznamu (Míla, Dušan, Pavlína), lékař (Libor :-) ), počasí (rosničkář Karas), startovné 300,- Kč (vybírá Míla), tělocvična je zamluvená, výhry sehnané. Hlavního rozhodčího turnaje navrhuju Dušana (píšťalky prosím), na rozdělení družstev se ještě dodohodneme. Návrh byl Zábřezí proti zbytku (1. tým - Dušan, Ondra, Libor, Irča, Míla, Renata F., Květa, 2. tým -Jirka R, Jirka K, Zdenda, Lucka, Romana, Renata Š, Dana). Ale berte to jako návrh, domluvíme se. Číslo družstva neznamená, že tým 1 je kvalitnější...:-)

P.S.Nešel byste si někdo zahrát v pátek od půl devátý nebo v sobotu? Doladili bychom družstva.

Re: Re: Turnaj Blaženek.

Zdeněk | 18.05.2010

Poslal jsem na maila Daně a Fialce dva návrhy na diplomy, tak na to prosím mrkněte.

Volejbal: já bych bral pátek i sobotu. V pátek o půl deváté snad už doufám budu doma, nemám vůbec představu, v kolik tu skončíme...

Renata Š | 19.05.2010

V pátek nemůžeme na Zdobíně hraje Blaženkaband, vy jste snad zapoměli?

Re: Re: Re: Turnaj Blaženek.

Zdeněk | 19.05.2010

Nezapoměli, ale volejbal je volejbal :)

Re: Re: Re: Turnaj Blaženek.

Dana | 19.05.2010

Ale to jsme fakt zapomněli...

Re: Re: Re: Re: Turnaj Blaženek.

Míla | 19.05.2010

Nejsme úplně blbé, ale máme toho moc...To je jasný, že v pátek néééé!:-)

Dana | 19.05.2010

V pátek se na volejbal nesejdeme, ale v sobotu bychom mohli nachystat vše co půjde a chvíli zapinkat.

Turnaj - počasí

Ingrid../ p.prezidentová / | 16.05.2010

Předpověď počasí na neděli 23.5. je velice slibná / polojasno 22C° /.Tak připravit plavky a dostatek tekutin....nealko.!!!

Re: Turnaj - počasí

Míla | 16.05.2010

Je vidět, že seš spolužačka školníka...Nikdo jinej by nám v květnu v tělocvičně takhle nezatopil...:-)

Re: Re: Turnaj - počasí

Míla Zárybnická | 16.05.2010

A teď předpověď počasí pro venkovní hřiště:
Neděle 23. 5. 2010 Oblačno 19°C
P. S. Plavky v celku s dlouhým rukávem a na vrch huberťák..

Re: Re: Re: Turnaj - počasí

Ingrid../ p.prezidentová / | 17.05.2010

Musíš koukat na správnou předpověď počasí.Musíš koukat někdy i do leva...????My máme v něčem taky pravdu.A zeptej se Ernesta ,že počasí je můj koníček.Nech se překvapit.

Prezident jako rozhodčí

Míla | 16.05.2010

Musím říct, že náš prezident prokázal velikou odvahu, když se rozhodl zveřejnit datum svého pískání v Třemešný(a žádný spekulace, že to práskla první dáma). Myslím, že byl nakonec rád, že jsme celý první poločas seděli v hospodě, protože fandění ve druhé půli chvílemi zavánělo pěkným průšvihem. První dáma(nejspíš odkoukala od jiné, v parlamentu) se s vervou pustila do hájení svého muže proti fandům domácích... O co neumí pískat, o to víc ji bylo slyšet... Zbyňďo, vybral sis dobře, hájila tě skvěle!
P. S. Jo, ale příště, prezidente, nedělej, že nás neznáš..
P. S. 2 Na jaký způsob udělala Irča kapříka???:-)

Re: Prezident jako rozhodčí

Ingrid../ p.prezidentová / | 16.05.2010

Kapřík byl chudý a k tomu ještě na černo.?

Re: Re: Prezident jako rozhodčí

Míla | 16.05.2010

Irčo, naprosto přesně vím, kdo mu právě tenhle typ kapra věnoval...To byl ten hráč z Černýho Dolu...:-)
P. S. A co jsi čekala za remízu v normální hrací době??

Pátek - Zdobín

Erik | 16.05.2010

V pátek si jdem od 19:00 hod. zahrát s Pepou + baskytara na Zdobín k Tučkom. Kdo má zájem si poslechnout Blaženka band, tak ať přijede.

Re: Pátek - Zdobín

Míla | 16.05.2010

Mají to Blaženky zdarma, nebo mám udělat malý tunel v účtu???:-)

Re: Re: Pátek - Zdobín

Erik | 16.05.2010

Samozřejmě

Re: Re: Re: Pátek - Zdobín

Erik | 16.05.2010

Koukám, že z odpovědi nevyplývá, zda zadarmo nebo tunel v účtu. Tak upřeňuji, zadarmo.

Re: Re: Re: Re: Pátek - Zdobín

Míla | 16.05.2010

Takže zadarmo vstup a tunelovat budem při konzumaci alkoholu!:-) Ty seš taaak šikovneeej! Dobře jsi to vymyslel...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Pátek - Zdobín

Ingrid | 16.05.2010

ouuuuu.....to mám odpolední.Ale jestli budou hrát i po 22.00 hodině,tak se možná přijedu podívat.

Re: Re: Re: Re: Re: Pátek - Zdobín

Dana | 17.05.2010

Jako manager musím hlídat veřejné prostředky a o tunelování rozhodne většina, takže zatím seď na pokladně jako přibitá a žádný tunelování... :-)))

Nedělní trénink

Míla | 15.05.2010

Ahoj, pokud bychom zítra přišli v sestavě: Libor, Zdenda, Dana, Renata Š., Fialka, Míla, Irča a Květa(ostatní omluveni), bude nás jen osm. Pronesu kacířskou myšlenku. Má to cenu? Nesejdeme se radši od čtyř na Dubině, nedotáhneme přípravy na turnaj a nepočkáme na fotbal????

Re: Nedělní trénink

Dana | 15.05.2010

Já bych aspoň potrénovala. Příjem, náhra, přihrávky... Třeba hoďku, pak na Dubinu....
Kdo se dnes chystáte na pivko, my s Mílou jdeme na půl osmou. Třeba jen ven pod střechu. Dle počasí...
Jinak jsem se stavila v Lipnici, občerstvení fakt dělá (dobrý nápad, kapitánko), ale teď tam už má plno....

Dubina

Dana | 14.05.2010

Ahoj, nešel byste někdo zítra (v sobotu) na chvíli posedět na Dubinu, je tam zábava a hraje tam tuším Macháček. Prý hraje dobře a ne draho, tak jen tak poslechnout, za rok třeba zase budeme shánět hudbu :-)).

Re: Dubina

Zdeněk | 14.05.2010

Já jsem pro, ještě někdo další z DK?

Re: Re: Dubina

Ingrid | 14.05.2010

Já se ozvu,ale ještě nevím.

Re: Re: Re: Dubina

Ingrid | 14.05.2010

V kolik hodin?

Re: Re: Re: Re: Dubina

Dana | 14.05.2010

To jsme zatím neřešili, nějak večer na chvíli na pivo, poslechnout, jak hrajou.

Míla | 14.05.2010

Jsem slaměná a už v lepší zdravotní pohodě....Tak bych asi na chvilku mohla...:-)

Šípková | 15.05.2010

jsem taky slaměná, ve výborné zdravotní kondici, ale máme rodinnou oslavu, takže se bohužel posezení nezůčastním

Re: Re: Re: Re: Re: Dubina

Míla | 15.05.2010

Tak my na tebe budem aspoň při medovince vzpomínat..:-) Nebo že bychom nepřítomné zdrbli???

Re: Dubina

Zdeněk | 15.05.2010

Byl to super večer a nechť lituje každý, kdo s námi nebyl!

NOHEJBAL

Dana | 13.05.2010

Přišla mně pozvánka na turnaj v nohejbale z Kuksu, mají to teď v sobotu. Nemáte někdo kontakt na chlapy, kteří to v Třemešné hrají? Dala bych jim telefon na pořadatele, pokud by chtěli jet.

Turnaj

Dana | 13.05.2010

To byste pořád někam běhali, pořád něco zapíjeli (gratuluju, gratuluju :-) ) a turnaj se nám blíží :-).
Pro upřesnění (pro ty, kteří nebyli na tiskovce), turnaj by se měl konat v NEDĚLI 23.5. od 9.h. Teď v neděli domluvíme družstva (Irčo, už přemýšlej) a to občerstvení. Pokud by si ho někdo chtěl vzít sám, MOOOC by pomohl. Jinak ještě pořád všichni shánějte nebo se hlaste :-)) .

Re: Turnaj

Ingrid | 14.05.2010

Dano, jsou ještě přihlášená jiná družstva ? Zbyněk může pomoc jenom do 13.00. Co ta Lipnice / hospoda / ?Ptal se tam někdo na to občerstvení, jestli to taky dělají.

Ingrid | 14.05.2010

Co ten stan, bude v nejhorším případě?

Ingrid | 14.05.2010

Já bych zajela do Lipnice,ale musí tam se mnou někdo jet.

Dana | 14.05.2010

Stan má Vráťa. V Lipnici jsem nebyla, ale prý dělá občerstvení jen pro své akce. Ale stavit bychom se tam mohly. Já jedu zítra do Hradce, nevím, jak se vrátím, ale zavolám ti a dohodneme se.
Na volejbal se mně ozval Kuks a družstvo ze Dvora, dohodnou se teď o víkendu a dají vědět.

Ingrid | 14.05.2010

Je vidět,že jsme tě zvolili dobře do funkce manažerky,

Re: Re: Re: Re: Turnaj

Dana | 14.05.2010

Jo to jsem vás ještě nezaúkolovala na turnaj, už si to tady sepisuju :-))).

Záznamy: 5651 - 5700 ze 6645
<< 112 | 113 | 114 | 115 | 116 >>
Přidat nový příspěvek