Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

www.behydovrchu.cz

Libor | 12.05.2010

Hezký den všem, běžcům pak zvláště.
ČESKÝ POHÁR V BĚHU DO VRCHU 2010 (kam patřil i běh na Zvičinu) pokračuje dalšími závody. Geograficky nejbližší závod se poběží dne 10.7.2010 a jmenuje se "Běh na Hvězdu" . Start je v Polici nad Metují. Trasa měří 8,9km. Kdo nebude na dovolené, přidejte se. Další závod je hned druhý den, 11.7.2010, jmenuje se "Běh na Dobrošov" a start je v Náchodě. Délka opět pouhopouhých 8,9km. Takže potrénujte a jdem do toho.

Na www.behydovrchu.cz je vše k Českému pohárů běhu do vrchu. Výsledky, termíny atd.. V každém závodě jsou přídělovány body dle umístění a postupně se sčítají. Musíme pogratulovat Káťe P., která ve své bodovací kategorii (ženy C) doběhla druhá !!! a získala tak 31bodů do celkové klasifikace z maximálního počtu 35b.). Dostala se tak po prvních 7. závodech do první desítky CELKOVÉHO POŘADÍ své kategorie Českého poháru v běhu do vrchu 2010 a dělí se o nádherné 6.místo! Renata F. doběhla ve své kategorii (ženy B) pátá a získala 22 bodů. Omylem zařadili Míšu S. do kategorie mužů, kde získala 1 bod. Kdyby ji zařadili dobře do kategorie ženy B, pak by měla 20 bodů za 6. místo. Já jsem získal pěký jeden bod (stačí když kape, místo neuvádím, aby příspěvek nebyl moc dlouhý .-))

Re: www.behydovrchu.cz

Ingrid | 12.05.2010

Tak já to zkusím.Dovolená nás žádná nečeká.Dufám ,že pak necuknu.Těch 8,9 km by mohlo dopadnout?????Zdenda taky poběží??!!!

Re: Re: www.behydovrchu.cz

Míla | 13.05.2010

Sice jen 8,9 km, ale převýšení větší než na Zvičinu.Ale to nás neodradí, no ne?
P.S. Zdenda se osvědčil na catering a fotodokumentace je též důležitá..Já bych to nechala, jak to je..
P. S. 2 Zdendo, už jste porodili???

Re: Re: Re: www.behydovrchu.cz

Zdeněk | 13.05.2010

Ještě nee (nebo o tom nevím), ale už se prý od dnešní noci začíná klubat, takže asi dneska. Kdyby nechtěl, tak by mu prý už stejně dnes pomohli, takže snad půjde dobrovolně.

Re: Re: Re: Re: www.behydovrchu.cz

Míla | 13.05.2010

Chudák holka, jestli bude mít mimčo vaši rodovou délku, tak se sice může začít klubat dnes, ale celý může být venku až zítra...Ale zas když to stihne dnes, mohl by to být Servác a třináctka pro něj šťastné číslo...:-) Držím jí pěsti..

Re: Re: Re: Re: Re: www.behydovrchu.cz

Zdeněk | 13.05.2010

Tak je ze mě strejc :))) Daniel, 3.74 kg a 53 cm.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: www.behydovrchu.cz

Míla | 13.05.2010

Tak gratuluju, strejdo mamko..:-) Doufám, že je ségra i mimčo v pořádku. Daníkovi i jí přejeme hodně zdraví a hodného strejdu Blaženku... :-)
P. S. Kdy se to zapíjí?:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: www.behydovrchu.cz

Zdeněk | 14.05.2010

Děkuji všem za gratulace, dnes jsme se byli s bábou, dědkem a prabábou na to nadělení podívat :) Je to silák, chytnul mi malíček a nechtěl pustit :) Připít bychom si mohli např. zítra na té Dubině, jestli se nás tam pár sejde. Akorát je pak problém s dopravou...

Re: Re: Re: www.behydovrchu.cz

Šípková | 13.05.2010

Já se hlásím, čím větší převýšení, tím lepší ... :-)

Re: Re: Re: Re: www.behydovrchu.cz

Míla | 13.05.2010

Ahoj, Šípková. Zeptej se prosím Ondry, jestli by chtěl hrát za Blaženky na našem turnaji.. Možná bychom mu to umožnili.:-) Ale musel by se na nás ještě hezky usmívat..:-)

Míla | 13.05.2010

Mé sebevědomí se zvýšilo!!! Po jednom mailu jsem zařazena už mezi ŽENY....:-) Chtěla jsem teda do kategorie BlaŽENY, tam bych byla na bedně, ale to už pro mě neudělali...Nevadí. Jako MUŽ (i když v kategorii A) jsem si připadala divně...Hlavně to prkýnko na záchodě mi dělalo problém..:-) Takhle je to mnohem lepší...

Re: Re: www.behydovrchu.cz

Zdeněk | 13.05.2010

Asi v tom mají trošičku větší bordel, Renča si nechala opravovat čas... Nechápu, kde ty chyby mohli nasekat, tam snad neměli žádného IT ;)

Káťa P. | 27.05.2010

Díky Libore,
vzhledem k nepatrné konkurenci ve své věkové kategorii budu ještě uvažovat o běžecké kariéře, teď na stará kolena zřejmě přišla ta pravá chvíle!

Občerstvení II.

Ingrid | 11.05.2010

Tak to mobilní občerstvení nedopadlo. Žireč přijede s jedním družstvem.Dvůr ještě nepotvrdil.

Re: Občerstvení II.

Dana | 11.05.2010

Díky, kapitánko. Sice špatné zprávy, ale aspoň včas, takže přemýšlejme dál...
A jak jsi dopadl ty, Dušane? Už jsi něco zjistil?
Pokud by nedopadlo ani toto, pokuste se ještě ostatní popřemýšlet, jestli by vás nenapadl někdo, kdo by si vzal občerstvení komplet na starost se vším všudy. Dohodli bychom se s ním na ceně piva a ostatní by bylo v jeho režii. Zisk i ztráta.

Blaženky - všechno nejlepší

Míla | 10.05.2010

Všem Blaženkám Vše nejlepší k svátku. Užijte krásný večer!!!

Občerstvení.

Ingrid | 09.05.2010

Zbyněk oslovil jednoho pána ,který má taky mobilní občersteví.Zítra ,nebo v úterý nám to řekne ,jak se rozhodl.Pokud nic vážného nenastane,tak Zbyněk tam bude moc pomáhat celý turnaj.Na stojany na odpadky se zítra zeptá.Dám vědět ,jak bude něco nového.Ahoj.

Re: Občerstvení.

Renata Š | 11.05.2010

Na stojany na odpadky jsem se ptala a v technických nejsou. Ale mohli by mi půjčit popelnice, tak jestli chcete dejte vědět.

Poděkování

Míla | 08.05.2010

Děkujem všem Blaženkám i neBlaženkám, které nám pomohly zvládnout závod....Byla to opravdu veliká morální podpora.:-)
P.S. Pro ty, co nebyli: Všechny přihlášené Blaženky doběhli do cíle!!!!

Re: Poděkování

Ingrid | 08.05.2010

Všem gratuliji.JSTE DOST DOBRÝ.

Re: Poděkování

Taťka | 08.05.2010

Gratuluju!
Já bych to nedokázal :-(

Re: Re: Poděkování

Dana | 09.05.2010

Taky gratuluju, byli jste fakt dobří...A chválím i fotografa :-)

Memoriál Václava Dobeše: Šárovcova Lhota - Zvičina

Zdeněk | 08.05.2010

Interaktivní znázornění trasy - Renča měla na ruce připevněnou celou dobu GPS navigaci :)

https://connect.garmin.com/activity/32589974

Je tam toho fakt hodně, různá hejblátka apod. Lze např. zobrazit Nadmořskou výšku v závislosti na čase od startu apod. Funce "Přehrávač" promítne trasu včetně výškového profilu a aktuálního zobrazení polohy na mapě atd.

Re: Memoriál Václava Dobeše: Šárovcova Lhota - Zvičina

Zdeněk | 08.05.2010

...foto publikováno. Klikací odkaz ve fotogalerii.

Re: Re: Memoriál Václava Dobeše: Šárovcova Lhota - Zvičina

Libor | 08.05.2010

Fotky jsou super. Taktéž interaktivní plánek trasy. Jen kdyby jsi to zkusil dostat do metrického systému. "Fíty" a " majle" jsou sice hezké, zní to světově, ale ne zcela si dokážu hned srovnat v hlavě, jak jsme teda běželi.

Re: Re: Re: Memoriál Václava Dobeše: Šárovcova Lhota - Zvičina

Zdeněk | 08.05.2010

Vpravo nahoře je odkaz "Zobrazit v Metrické".

Prezident / rozhodčí /

Ingrid../ p.prezidentová / | 08.05.2010

Všem kdo se chtějí podívat na Ernesta , jak běhá na fotbalovém hřišti s píšťalkou na krku,tak v neděli 16.5. na Dubině v Bílé Třemešné.Začátek důležitého utkání je v 17.00 hodid.Můžeme jít na volejbal od 14.30 ,abychom stihli začátek utkání......návrh.

Re: Prezident / rozhodčí /

Zdeněk | 08.05.2010

Rozhodčí je mrkev!!!

Re: Prezident / rozhodčí /

Míla | 08.05.2010

Překvapuje mě, že ti to prezidentskej dovolil zveřejnit....:-) nebo ses neptala? To je někdy lepší...:-) Myslím, že na tuhle neděli dlouho nezapomene...:-)

Blaženky jsou slavné!

Míla | 06.05.2010

https://www.top09.cz/regiony/kralovehradecky-kraj/?clanek=1818

Re: Blaženky jsou slavné!

Ingrid../ p.prezidentová / | 07.05.2010

Už jsem je vypátrala Colombovi.Ještě ,že jsem to tričko nevyhrála já.To bych nemohla jít už ani k volbám..?????

Re: Re: Blaženky jsou slavné!

Míla | 08.05.2010

Neboj, čekáme na nejbližší vhodnou příležitost, kdy ti ho věnovat...:-)

Šárovcova Lhota

Zdeněk | 06.05.2010

Jak to vypadá se zajištěním cateringu? Kolik posádek osvěžovacích vozů bude? Já už jsem zase mobilní, takže počitám s tím (pokud neporodíme), že bych vzal foťák a jel svým.
Pokud bychom chtěli mít nějaké foto i ze startu a občerstvovacích zastávek, uvítal bych, kdyby mě někdo vyzvedl na Zvičině (nechal bych si tam auto) - neznám cestu start-cíl.

Re: Šárovcova Lhota

Míla | 06.05.2010

Asi blbý dotaz, Zdendo, ale nenabízel jsi nám odvoz do Lhoty??

Re: Re: Šárovcova Lhota

Zdeněk | 06.05.2010

Aha, no vidíš. Já jsem si zafixoval Liborovo rouhání, že se vrátí pro auto zpět do Lhoty poklusem :)
Tak já cestu nastuduji a mohu vás vzít již z DK.

Schůze ohledně turnaje.

Ingrid../ p.prezidentová / | 05.05.2010

Dano, máš to na starost,jako vždycky.Tak urči a dej vědět, kdy se sejdeme ohledně turnaje.Organizační věci .....atd.

Re: Schůze ohledně turnaje.

Dana | 05.05.2010

Já bych to nechala v neděli po volejbale...To tam budeme všichni...Kdyby náhodou někdo po Šárovcově nechodil, přivezte ho prosím na vozíku alespoň na tiskovku :-)))
( Vtípkuju, ale moc jsem chtěla běžet taky. )

Re: Re: Schůze ohledně turnaje.

Taťka | 06.05.2010

mohu nabídnout pomoc s tabulkami a s rozpisem zápasů, máte-li zájem...

Re: Re: Re: Schůze ohledně turnaje.

Dana | 06.05.2010

Dobrá, píšu si ... :-). Díky.

Trika na turnaj

Míla | 04.05.2010

Bylo by dobrý dát natisknout ta trika, takže pokud chcete, napište na diskuzi nebo mi pošlete SMS s vaší velikostí (rozumí se velikostí trika :-)) a já tam asi ve čtvrtek zajdu, ať mě zas neupozorňuje, že jsme si vzpomněli pozdě.
P.S. Pokud víte o kvalitních trikách, dejte mi vědět....Zdendo, ty jsi měl tip, tak mailni. Děkuji.

Re: Trika na turnaj

Míla | 04.05.2010

ten tip je tento:

https://www.natriko.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=314

Uprostřed stránky je odkaz "Klikněte ZDE pro střih, barvu a velikost",
kde se dají zvolit různé varianty, některá trika mají i docela vysokou
gramáž bavlny, tak si myslím, že by mohla něco vydržet. Na webu mají
velikostní tabulky v centimetrech, což je užitečné (může se u každého
trika lišit).

Re: Re: Trika na turnaj

Míla | 04.05.2010

Výše zmíněné byl tip od Zdendy, mně to tam ale nejde otevřít přes Konfigurátora, tak mám ještě jiný tip(https://www.inetprint.cz/reklamni-textil), ale určitě toho najdem i víc. Bude ale asi časový problém s dodáním, tak možná sjedu i do Trutnova a zakoupila bych, ve Dvoře nic neseženem... P. S. Koukám, jak si sama píšu a odpovídám... Jako doma. Taky mluvím sama se sebou. Tak teď si i píšu.

Re: Re: Re: Trika na turnaj

Dana | 04.05.2010

Ve Dvoře naproti ČSOB, jak tam mají záclony, myslím Vesna, tam jsem kupovala pěkná trika na potisk, ale je to už rok nebo dva...A dalo se to tam zkusit...

Re: Re: Re: Trika na turnaj

Zdeněk | 04.05.2010

Ad natriko.cz: koukám, že ten konfigurátor dnes opravdu nějak nefunguje, znám ho z minulosti...

Ad inetprint.cz: trika s vyšší gramáží ( https://www.inetprint.cz/panska-tricka-unisex-200g ) jsou často stejné značky (Hanes) jako má natriko.cz. A navíc to tu vypadá cenově i lépe :) Dobrý tip.

Re: Re: Re: Re: Trika na turnaj

Zdeněk | 04.05.2010

Dodatek:
Konfigurátor na natriko.cz funguje, ale divně. Tedy funguje jen když chci zvolit tričko u nějakého potisku, ne u samotného trika :(

Ale díky tomu vím, že Hanes Beefy-T ( https://www.inetprint.cz/panska-tricka-hanes-beefy-215g-vystrih-o ) ve verzi XXXL (ano, 3) by mě byl. U ostatních modelů jsem neviděl XXXL. Trošku problém ale vidím v tomto: "objednávka musí obsahovat min. 30 kusů textilu od značky Hanes". Je to v detailu trika :( Asi to mohou být různé modely, ale stejné značky. Třicet jich nedám, ale do třech bych šel...

Co jsi myslela tím Trutnovem, Mílo?

Re: Re: Re: Re: Re: Trika na turnaj

Míla | 04.05.2010

No tak nějak myslím, že je tam víc normálních obchodů než ve Dvoře...:-) I se sportovním zbožím. Mám za to, že tým kvalitních sportovců jako jsme my (a o tom žádná...), by měl nakupovat kvalitní trika v kvalitních obchodech...:-) Za kvalitní ceny..:-( Ale zase vydržej déle, než široce (ne jako ta minulá...:-))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trika na turnaj

Zdeněk | 04.05.2010

No hlavně aby to nějak dopadlo :) Jestli nebude nové a větší, tak prostě na turnaji Blaženčí tričko mít nebudu, no. Ale i kdyby se to nestihlo, tak každopádně bych nové chtěl. Když bude kvalitní a prostorné, tak i více kusů :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trika na turnaj

Míla | 04.05.2010

No jo, ale to bys pak musel hrát za tým No name....:-)

Re: Re: Re: Re: Trika na turnaj

Zdeněk | 04.05.2010

Dodatek 2 (teď si píšu já sám se sebou :)

Konfigurátor na natriko.cz ( https://www.natriko.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=26&products_id=314 ) již funguje OK. Hanes Beefy vyjde na 258 Kč (209 Kč inetprint.cz), ale zase lze bez problému objednat i jeden kus. Jen doba dodání je u mé velikosti a černé barvy 15 dní :(

Re: Trika na turnaj

Taťka | 05.05.2010

já bych si dal jedno se jmenovkou taťka, doufám, že si mamka dá taky jmenovku :-)))

Záznamy: 5701 - 5750 ze 6645
<< 113 | 114 | 115 | 116 | 117 >>
Přidat nový příspěvek