Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Volejbalový turnaj.
Ingrid../ p.prezidentová / | 03.05.2010
Už se mě hlásí družstvo ze Žirče a chce konkrétní informace.Tak jsem jim psala ,že vše budeme vědět na konci tohoto týdne.
Mám přislíbeno od vlastního syna asi na 70%,že nám pomůže s občerstvením.Sice neumí točit pivo,ale to nevadí.Prezident přislíbil,že dopoledne taky pomůže.V neděli každý nahlásí ,kdo chce hrát za Blaženky.
Mílo,jak to vypadá s tělocvičnou ?
Re: Volejbalový turnaj.
Dana | 04.05.2010
Ahoj, tělocvičnu jsem zamluvila, zatím tam nic školník poznamenaný neměl...Doufám, že na někoho nezapomněl a na poslední chvíli si nevzpomene...
Šárovcova Lhota
Dana | 03.05.2010
Ahoj, držím alespoň pěsti všem, kteří se rozhodli běžet Šárovcovu Lhotu. Ať doběhnete (dojdete, dolezete :-)) ) jakkoliv do cíle, už teď máte můj obdiv. Já jsem nenatrénovala, tak snad příště. Čau v neděli, popř. v sobotu podél trati...
Re: Re: Šárovcova Lhota
Dana | 05.05.2010
Já myslím, že Renča, Káťa Poživilová, Míla a Libor...Ale uvidíme na startu...
Pravidla
Šípková | 02.05.2010
Po dnešním tréninku, navrhuji ujasnit si pravidla týkající se příchodu na trénink (pozdního, brzkého, či jakkoliv jinak časově nevhodného). Někteří z nás (teda aspoň my Fialky) jsme nedostatečně informováni o termínech, do kdy je možné se beztrestně omluvit a sankcích z těchto příchodů vyplývající. V dobré víře, že pošlu omluvnou sms (odesláno v 14:40, ne po 3/4 na tři) a vyřeším naše zdržení, že nejspíš nestihneme včas trénink, neboť jsme nečekaně zůstali uvezněni na cizí zahradě (náš pes vedl psychologický boj přes plot s toulavým neznámým vlčákem a jakékoliv opuštění zahrady zavánělo krutým bojem), jsme po příchodu (cca 10 min zpoždění) byli krutě sraženi tvrdou realitou, že to neplatí..... Takže abysme se vyhnuli nedorozumnění, navrhuji veškerá pravidla sepsat a hodit na web...
Re: Pravidla
Ingrid | 03.05.2010
To máš pravdu,ale nějak ty penízky musíme dostat do kasičky????
Re: Re: Pravidla
Šípková | 03.05.2010
Beru, o penize mě v tomhle případě nejde, ale o princip. Pokud existují nějaký pravidla, tak ať je znají všichni.
Re: Re: Re: Pravidla
Míla | 03.05.2010
Pro připomenutí příspěvek Kapitánky Ingrid z diskuze z 22. 3. 2010:
Všem hráčkám a hráčům volejbalu.Jelikož téměř každý chodí pozdě,je potřeba udělat nápravné opatření.Sraz je v 15.00 hodin.Kdo přijde déle jak 15.03 tak automaticky platí tělocvičnu o 10 Kč víc než ostatní.Peníze vybrané za pozdní příchody jdou do společné kasy.Jestli to nebude dostačující pokuta,tak se taxa zvedne na 20 Kč. Je to odsouhlaseno nedělní schůzi 21.3.2010,která se konala po volejbale.Tolerují se jenom závažné důvody.A jak závažné budou to určují já kapitánka.Všem děkuji a těším se na dochvilnost. Kapitánka Blaženka
P.S. Do dvanácté se omlouvá úplná absence na tréninku u managerky, u pozdního příchodu se omluvy ale obecně nepřijímají, jen kapitánka (viz její příspěvek) může udělit amnestii z placení pokuty. Ale moc bych ji neprovokovala, nebo nám to fakt zvýší na dvacet...:-)
Re: Re: Pravidla
Dana | 03.05.2010
Jejda, jejda, jednou nejdu a už máš, kapitánko, plno práce... :-)
Ne, vtípky stranou, myslím si, že Irča má pravdu v tom, že pokud se hraje od 15.00, měli bychom tam bejt. Je blbý, když se na nás každou neděli čeká. (Ale nemyslete, já toho svýho tiskovýho honím, jak se dá, už to skoro stíháme :-) ).
P.S. Už mluvím, takže konec šťastných dnů, kdy se Jirka dostal ke slovu...Ale jinak, manželství němého s hluchým, žádná sranda...Aspoň pro mě :-))
Re: Re: Re: Pravidla
Ingrid | 03.05.2010
Tak mládežy!!!!!!!!!
Absence do 12.00hodin se omlouvá,pozdní příchody nikoli.Každý si to musí naplánovat tak,aby měl dostatečnou rezervu,kdyby se něco stalo.Omlouvá se pouze náhlá zdravotní komplikace ( tím se nemyslí sezení na záchodě !! ) a poskytnutí první pomoci,když se někomu něco přihodí.Vlak ,letadlo či autobus na Vás taky nečeká.
Děkuji všem ,že to pochopili a podle toho se pro příště zařídí.
Vaše kapitánka.
Plná taška pro Zdendu
Míla | 01.05.2010
Zdendo, Zdendo, ty ses nám na náměstí zaposlouchal...:-) Už asi hodinu tam hraje plná taška Evy a Vaška, proto po tobě není ani vidu, ani slechu...A jak jim to hraje???? Upozorňuji dopředu, jestli na volejbale budeš pobrukovat Bílou orchidej, tak bys mohl jet domů před skončením tréninku...
P.S. Jejich CD taky nevoz...:-)
Re: Plná taška pro Zdendu
Zdeněk | 01.05.2010
Zlatá Podzvičinka, to Ti teda řeknu! Naštěstí už jsou pryč, i s tím jejich playbackem. Jo a není hezké dělat si legraci z neštěstí jiných!
Re: Re: Plná taška pro Zdendu
Míla | 01.05.2010
Nedělám si legraci, myslím to naprosto vážně..
Re: Re: Re: Plná taška pro Zdendu
Zdeněk | 01.05.2010
To se pozná Blaženka... Místo aby jsi řekla: "Zdendo, vím že by jsi v sobotu trpěl, přijď k nám raději na oběd.", tak si ze mě ještě utahuješ :)
Re: Re: Re: Re: Plná taška pro Zdendu
Míla | 01.05.2010
Oběd???!!! Nespadnul jsi někde na hlavu? Ještě jsem ani nepomyslela na to, že bych měla začít vařit...Je teprve půl druhé!!!Děti ještě hlad nemaj a L. je v práci...
Re: Re: Re: Re: Re: Plná taška pro Zdendu
Zdeněk | 01.05.2010
Nj, tak to jsi asi neměla budíček v 9:30?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plná taška pro Zdendu
Míla | 01.05.2010
Ne, vstávala jsem v osm, je to tak stěžejní pro čas oběda???
Čarodějnice
Míla | 29.04.2010
Opět začátek vypadá dobře...Čarodějnice Míla...A to si dávám pozor, když píšu příspěvěk, abych nepopletla jméno a titulek a vyjde to úplně nastejno.. Proč píšu..Vypadá to, že každý už má nějaký program na čarodějnický večer, tak to nebudem hrotit nějakou rychlovkou. Piva jsou v úschovně a na volejbale domluvíme, co s nimi dál. Pěknou zábavu, Blaženky, a užijte si let...:-)
Re: FOTO: První Blaženkovská zábava
Míla | 27.04.2010
Trvalo to, ale stojí to za to....Ze všech fotek čiší super nálada a pozitivní energie...Už se mě dnes ptali, kdy bude další zábava...:-)
Re: Re: Re: FOTO: První Blaženkovská zábava
Dana | 27.04.2010
Zpívám jen po odpití určitého množství kuráže...to jsem ji teda měla :-), tu, co nosí prezident na krku
Čarodějnice
Renata Š | 28.04.2010
Pokud by byl čarodějnický slet v sobotu, přidali bychom se. V pátek už máme jiný program.
Čarodějnice
Míla | 26.04.2010
Ahoj Blaženky, kdybyste náhodou někdo vymyslel společnou akci na Čarodějnice (pozn.ve Spořitelně je to ale blbý), tak nás Libor zasponzoruje třemi basami "firemního" piva Schwarzenberg. Jen by zas potřeboval foto, Zdendo....:-)
P.S. Necháme to propadnout, nebo někdo něco vymyslí????
Re: Re: Čarodějnice
Míla | 26.04.2010
No, můžu se poptat...Bojíš se, aby ti neupálili mamku, viď???:-)
Re: Čarodějnice
Zdeněk | 26.04.2010
Já jsem, snad jako vždy, pro všemi dvaceti! :)
Nevím však, jestli je v dnešní době plné politické a rasové korektnosti možné upalovat čarodějnice. Co raději na nějakém místě s dobrou dopravní obslužností (3 basy se přeci jen pronesou) opéci vuřta? Počkal bych chvilku, jestli nám třeba p. prezident Zbyněk Ernest s chotí nenabídne inaugurační večírek? :))
Míla | 26.04.2010
Jestli jsi ho teď trochu nevyděsil,,,Á propos, jak dlouho trvá volební období prezidenta našeho klubu??? Nebo je tato funkce doživotní??? Já aby se náhodou nemusel obávat o život, máme v klubu různé kulišáky....:-) To aby se teď bál i pískat nebo delegovat na zápasech, nikdy neví, odkud to může přijít....Nemusí nutně do Sarajeva...
Ingrid../ p.prezidentová / | 26.04.2010
Zahradu můžeme nabídnout.....ale ještě nemáme vybrané a hlavně prověřené lidi,které by nám zajistili řádnou obsluhu.I když Zdendo, ty jsi prověřený už dost ,tak tě přijímám a vše můžeš zařídit.Pivo ,vuřty,limo...atd.Haloooooooooo hlásí se někdo jako sponzor.
Můžeme nabídnout dvě místa ke spaní.V přírodě neomezeně.
Dřeva máme na celý týden.
Re: Re: Re: Čarodějnice
Zdeněk | 26.04.2010
Ty jsi se nějak doslechla, že já teď obstarávám pivo? To včera byla jen výjimka :)
Re: Re: Re: Re: Re: Čarodějnice
Zdeněk | 26.04.2010
Tak to nebudeme přehánět, aby se mi neošoupala :) Nabídku na pivo už máme, limo tfuj, vuřty každý jaké má rád. A je vyřešeno.
P.S.: je možné, že koncem týdne už budu mít auto v opravě, takže logisticky to dost možná nebudu moci jistit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čarodějnice
Dana | 26.04.2010
Počkej, já myslela funkci nosit pivo... ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čarodějnice
Dana | 26.04.2010
Aha :-)). Tak se tady mějte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čarodějnice
Ingrid../ p.prezidentová / | 26.04.2010
Jo a otvíráky máme dva..na pivo,tak to Zdendo zvládneš...
Re: Čarodějnice
Dana | 26.04.2010
Pokud by se vám někomu chtělo až k nám na Zábřezí, bude se tady pálit docela velká kupa roští a klacků, dá se tady proletět na koštěti, využít první permanentky :-), posedět dole v klubovně či u nás pod pergolou...
Míla | 27.04.2010
Dobrá, Dano. Beru pivo a jedu k vám...Oslovila mě zejména nabídka vyhlídkového letu... Ostatní ať jsou klidně u prezidenta...
Zdeněk | 27.04.2010
Stav se pro mě, jestli bereš pivo, potřebuješ i fotografa :)
Dana | 27.04.2010
No tak se ale domluvte včas, kolegové, ať 30. nelétám tam a zpět a nehledám zbytek. Ani na cestu se nemůžu zeptat, když nemluvím (a teď žádné poznámky o Jirkovi, jak se má, stejně je ve Francii a řvou na něho maximálně koně).
Zdeněk | 27.04.2010
Uniklo mi něco? Držíš bobříka mlčení? To dokážeš? ;)
Re: Re: Re: Re: Čarodějnice
Dana | 27.04.2010
Už od pondělí...Nemluvím ani s Mílou :-)))...prostě s nikým...ty vykvetlý břízy či jaký jiný zmetek, ty mně dávaj :-))) Dokážu to jen proto, protože to prostě nejde :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Čarodějnice
Zdeněk | 27.04.2010
Do pátku to bude určitě dobrý. Nebo si vem tabulku s písmenky :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čarodějnice
Taťka | 27.04.2010
Jak to tak sleduju, tak ta sobota asi neprošla, co?
ale zase na druhou stranu by se mělo využít, že Dana nemůže říct "NE" - ani nic jinýho, ale to už je jedno :-) A měl by toho využít hlavně Jirka až se vrátí, třeba u pexesa :-)))