Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: cyklovýlet za babičkou II

Petra a Erik | 14.04.2010

Jedeme s zenskyma do Jablonce na volejbal a Erik bude budovat u garaze.

Renata Š | 15.04.2010

My taky nemůžeme, ale moc mě to mrzí!!!!!!
Stehujeme u ségry, budou jí dělat střešní okna.
Ale fakt mi to je líto, určitě věříte, že.

Šípková | 15.04.2010

My taky nejedem. Nechce se nám. Je to dostatečná výmluva??? Máme po dlouhé době volný víkend a další bude nejspíš až někdy v červnu, tak ho využijem líp .. asi nejspíš nebudem dělat nic..

Re: Re: cyklovýlet za babičkou II

Taťka | 15.04.2010

neměla by se z plánovaných akcí vymazat kolonka s cyklovýlety???

Re: Re: Re: cyklovýlet za babičkou II

Míla | 15.04.2010

Kdepak, žádná kolonka se vymazávat nebude...Naopak...Přidá se kolonka: Smolař měsíce...:-) Na duben už snad nemá cenu shánět dalšího kandidáta. Takže dovol, abych ti jako první, taťko, pogratulovala...:-)

Re: Re: Re: Re: cyklovýlet za babičkou II

Ingrid | 15.04.2010

Hm..hm...ty máš opravdu smůlu taťko...ach ..ach..Tak se stav u nás na zahradě.My tam budeme s prezidentem odpočívat a kafíčko ti uvaříme.Možná se najde i něco ostřejšího.Tak se stav.Jo a buřta ti opeču......co ty na to?

Re: Re: Re: cyklovýlet za babičkou II

Dana | 15.04.2010

Rozhodně ne, jen bych nenápadně poradila sportovnímu, aby pro začátek vybral něco kratšího...stačí přece k první hospodě, ne až tááámhle k nějaké :-))). Třeba do Lipnice..Vy Dvoráci to vezmete přes Třemešnou, Třebihošť, Zábřezí (tam se připojíme my) a do Lipnice. :-))
Až bude mít Jirka po sezoně, určitě se přidáme.

Dana | 15.04.2010

Myslím na něco dejšího, třeba na Kateřinu :-) nebo i za tou babičkou ...teď teda taky nestíháme..

Zdeněk | 15.04.2010

Také bych byl pro pomalejší rozjezd, letos jsem na bicyklu ještě neseděl a nikdy předtím jsem za jeden den neujel tolik jako je k Babičce a zpět :)
Akorát že jsem chabrus na záda, pořád jsem doma, takže v sobotu to fakt nevyjde. Ale mrzí mě to, něco kratšího bych jinak dal, kolo už je ze servisu třetí týden připravené na sezónu a ještě nevyjelo :(

Re: Re: Re: Re: Re: cyklovýlet za babičkou II

Zdeněk | 15.04.2010

P.S.: Největší chuť je, když člověk zrovna nemůže.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cyklovýlet za babičkou II

Míla | 16.04.2010

To je život...:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cyklovýlet za babičkou II - změna

Taťka | 16.04.2010

no když na to chcete jít přes hospody, tak měním trasu....jelikož mi Jiří ve středu říkal, že by odpoledne už mohl, tak se u Rejlů po obědě (cca v 11:05) :-) stavím a pojedeme po hospodách... můžeme začít v Třebihošti, potom další na Zvičině (s horskou prémií) a přes Třemešnou zpět. Někdo do Dvora a někdo na Zábřezí :-)
Dana pojede asi taky, že? Nebojte se toho, ze Zvičina to už bude pohoda :-)))

DVD

Taťka | 13.04.2010

Dano už jste koukali s tiskovým na dvd z francie, asi ano že se mnou Jirka vůbec nemluví... :-)

Re: DVD

Míla | 13.04.2010

Možná nemá slov....:-) Velkolepý kulturní zážitek, Jirka to krásně zahrál....:-) Škoda, že tvá kamera ne zcela dokonale zachytila zvuk...Ale jinak výborný, mám strach, že přijdu o funkci.:-)
P. S. Mysli na mě s těma krabicema. Děkuji pěkně.

Re: DVD

Dana | 13.04.2010

Se mnou taky ne, já zase plánuju výměnu oken :-))).
Ne, zatím jsme nekoukali, má narvanou garáž od rána do noci. Tak snad o víkendu :-)).

Re: Re: DVD

Taťka | 13.04.2010

No aspoň budete mít na ty okna...

Re: Re: Re: DVD

Míla | 13.04.2010

Politiku a okna nerozebírat, prosím...:-)

Re: Re: Re: Re: DVD

Dana | 13.04.2010

Proč okna? Jeden z nás to možná přežije :-). (Oba rozhodně ne!)
Ale nervy to jsou...

prezident

Taťka | 12.04.2010

Nevím vážené Blaženky, jestli jste si někdo, kromě mě a kameramanky Míly, uvědomil, že náš klub a fanklub postrádá prezidenta - ku.
Dostal jsem takový malý nápad... na blaženkovské zábavě by se mohly konat volby.
Uvědomte si při výběru kandidátů, že prezident by měl být nadstranický a funkce by neměly být kumulované. :-)

Re: prezident

Míla | 12.04.2010

Sportovní, víš, že ses tím pádem připravil o možnost kandidovat? Na druhou stranu, když se řekne PREZIDENT, napadne mě tatíček Masaryk, tím pádem jediným vhodným kandidátem z našeho středu bude tatíček Zbyněk Garygue Wolf... Aspoň by v našem klubu získal vyšší šarži než má doma v kuchyni...
VOTE WOLF!!!
P.S. Za nás už má dva hlasy...:-)

Re: Re: prezident

Dana | 12.04.2010

A nebude to spíš Zbyněk Ingridgue Wolf? :-)))

Re: Re: Re: prezident

Taťka | 12.04.2010

vy mě snad čtete myšlenky... proč myslíte, že jsem to takhle nastavil...nikoho jinýho jsem na mysli neměl. A on na to má i obličej (nechci říkat ksicht). Jenom doufejme, že ho ho Irča nestáhne doleva :-)

Re: Re: Re: Re: prezident

Taťka | 12.04.2010

to aby si už pomalu chystal inaugurační projev

Re: Re: Re: Re: Re: prezident

Míla | 12.04.2010

Doleva nebo doprava, není to jedno???Hlavní je, aby byla důstojnou první dámou a v tomto u Irenky není žádných pochyb....Nechci se Vás dotknout, ale kdo z Vás na to má?? Budou skvělej prezidentskej pár...
Hlavně když je občas stáhnem do hospody..:-))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prezident

Zdeněk | 13.04.2010

Pár důstojných fotek bych našel... :)

Brzké uzdravení

Dana | 12.04.2010

Zdendo, tak ti přeju brzké uzdravení, se zády nejsou žerty...

Re: Brzké uzdravení

Míla | 12.04.2010

Srandičky, srandičky, ale zlatá rýmička, viď Zdendo? Tak se dej do kupy, v neděli přijde trenér.:-)
P.S. Už taťka ví, že ležíš, ani se nehneš???

email

Romana | 11.04.2010

Haló, jste tady ještě?? Zdendo, můžeš ještě jednou napsat ten emial, abych ho nemusela hledat mezi všemi příspěvky?

Re: email

Dana | 11.04.2010

lm@velkejkuk.cz

ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Míla | 11.04.2010

Přátelé, kamarádi...Byli jsme nuceni posunout termín stěhování na neděli 2. května. Co se týče jídla a pití, platí, co už jsme slíbili...A pokud by měl někdo chuť přijít demontovat nábytek už 1. května(bez nakládání a stěhování), tak mu udělám kafe..Možná..:-)
Dík

Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Zdeněk | 11.04.2010

Já bych klidně bral i toho 1. května, cokoliv lepší než plná taška Evy a Vaška!

Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Míla | 11.04.2010

Je ti jasný, že demontáž potřebuje šikovnou ručku?:-) Svaly jsou dobrý na stěhování...:-)

Re: Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Dana | 11.04.2010

Myslíš, že u toho demontování už nebude klečet? To by nás bylo na spodní patra moc :-)).

Re: Re: Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Míla | 11.04.2010

Copak klečet, to by ještě šlo, ale jestli leze po čtyřech, tak se bude motat pod nohama...:-)
P.S. Zdendovi přejeme hodně zdraví..Záda v tomhle věku..:-)

Re: Re: Re: Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Zdeněk | 12.04.2010

Děkuji. Jsem doma, opíchanej a s práškama... Ležíc s notebookem na židli vedle postele.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Dana | 12.04.2010

No až tak? :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Zdeněk | 12.04.2010

Jj, nejsem už asi nejmladší...

Re: Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Zdeněk | 11.04.2010

Po dnešku si nejsem jistý, jestli vůbec nějaké svaly mám...

Re: Re: Re: Re: ZMĚNA - STĚHOVANÍ

Dana | 11.04.2010

Na břichu se jeden trochu hlásil :-)))

STĚHOVANÍ SVALŮ

Míla | 11.04.2010

Myslíš ten chlupatej musculus pneumaticus pivex?:-)))

Re: STĚHOVANÍ SVALŮ

Dana | 11.04.2010

A já myslela, že to je musculus pneumaticus mlsounus. Ten mám já. :-)

Hahaha....

Ingrid | 11.04.2010

To se mě něco povedlo.....nešlo to odeslat ,tak jsem na to několikrát klikla.To není úmysl blokovat diskuzní příspěvky.Jo já a počítač...?????????

Re: Hahaha....

Zdeněk | 11.04.2010

Už jsem 8 stejných příspěvků smazal, nechal jsem tam jen jeden. Tušil jsem, že to nebyl úmysl :))
Ad záda: lezu po čtyřech, případně posunuji před sebou kolečkovou židli :)

Re: Re: Hahaha....

Míla | 11.04.2010

Tak pozor, tahle poloha láká k nakopnutí...:-) A to by v tom byl čert, aby se to zas nesrovnalo.:-)
P. S. Ženy, mám dojem, že nám pánové postupně odpadají...Nevím, proč jsou chlapi nazýváni silnějším pohlavím...:-)

Re: Re: Re: Hahaha....

Zdeněk | 11.04.2010

A to jsem zřejmě dostatečně nezmínil, že mám taky rýmičku :)

Re: Re: Re: Re: Hahaha....

Míla | 11.04.2010

A v tuto chvíli už taky možná problémek....:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha....

Zdeněk | 11.04.2010

I kdyby, tak se za pár hodin počítadlo vyresetuje :)

Re: Re: Re: Re: Hahaha....

Dana | 11.04.2010

No rýmičku bychom přehlédli, ale Zdendu plazícího se po čtyřech do práce si všimne každý ( myslím ) :-)).

Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha....

Zdeněk | 11.04.2010

Jedu autem, musím vrátit skartovačku. Jenom nevím, jak ji do/z auta dostanu :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hahaha....

Dana | 11.04.2010

No já bych v kleku nejezdila, protože bych neviděla na cestu. Ale ty se možná zase nevejdeš mezi sedadlo a volant. :-)

Záznamy: 5851 - 5900 ze 6645
<< 116 | 117 | 118 | 119 | 120 >>
Přidat nový příspěvek