Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Míla | 02.04.2010

To je fakt, ať jíš, co jíš, stejně nakonec .... bramborovej salát...:-))

Re: Re: Re: Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Zdeněk | 03.04.2010

Guláš jo? Tak to abych se najedl ještě doma :)
Nevím, jak to zamýšlíte se stěhovacími vozy, ale pokud bude třeba, tak fíkus combi se sklopenými sedačkami je k dispozici. Včetně řidiče. Pivo už nepiji :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akce KULOVÝ BLESK

Míla | 03.04.2010

Takže když tak čtu, že tohle nejíš a pivo nepiješ, tak ty budeš dobrá pracovní síla. Bez nákladů na provoz...:-)

Hankův dům - ZMĚNA!!!!

Míla | 01.04.2010

Pozor, v pátek až od 20 hodin...

Re: Hankův dům - ZMĚNA!!!!

Dana | 01.04.2010

A to nám to zastupitelstvu právě posunuli o týden :-) . Takže stíháme.

Re: Re: Hankův dům - ZMĚNA!!!!

Míla | 01.04.2010

Ne, že by to nebylo kvůli zastupitelům, ale zejména tiskovej(ten pravej) se vyjádřil ve smyslu, že osmá by byla lepší...Ale nedělám si iluze, že tam budete v osm...Možná v osm poleze tiskovej do vany...Ale to mu asi dooooost věřím...:-)

Re: Hankův dům - ZMĚNA!!!!

Taťka | 02.04.2010

Tak je to definitivní, večer nejdu, budu v Německu.
Pěkně se bavte a dejte si něco i za mě. Pozor neříkám NA MĚ!

Velká omluva Zdendovi

Míla | 31.03.2010

Musím se zde veřejně kát a omluvit se Zdendovi za to, že jsem za sebe v předchozím příspěvku naznačila, že by mohl být historicky prvním podmínečně vyloučeným členem Fan clubu.. V pátek se mu totiž může stát, že bude zbytkem týmu vyloučen nepodmínečně. Omlouvám se mu proto za možnou falešnou naději, Blaženkám pak za to, že jsem se unáhlila v úsudku...:-)))

Výsledky ankety???

Míla | 30.03.2010

Milé Blaženky, do pátečního poledne se můžete zúčastnit hlasování v naší anketě. Po dvanácté hodině bude anketa vyhodnocena a podle průběžného hlasování se zdá, že možná dojde k historicky prvnímu podmínečnému vyloučení jednoho z našich členů Fan clubu. V tom případě by to měl večer v hospodě doooost drahý! Hlasujte, hlasujte a nenechte se moc ovlivnit tímto příspěvkem....:-)
P.S. Koukám, že už i Zdenda hlasoval....

Re: Výsledky ankety???

Zdeněk | 30.03.2010

Kupodivu nehlasoval, ani tak, ani onak. Nemám to zapotřebí.
P.S.: hlasovat v této anketě mohou i roboti vyhledávacích serverů, když procházejí web aby jej zaindexovali. Webnode to nemá nijak ošetřené.

Re: Re: Výsledky ankety???

Dana | 31.03.2010

Ale Zdendo, neber to tak tragicky, hlavně kvůli tomu neházej klávesnicí, myší či židlí, jak to prý občas děláš :-))) .
No a ošetřené, neošetřené, nejde o život (ale spíš o tu flašku, ne?).
Člověk prý nemá prdět výše než má pr...(zadek). Tak nech roboty robotama a hlasuj, ne? :-)))

Re: Re: Re: Výsledky ankety???

Míla | 31.03.2010

Koukám, cituješ předsedu, Dano....:-) To se cení...Velké plus!

Re: Re: Re: Re: Výsledky ankety???

Dana | 31.03.2010

Jo, jo, šlechtici se vyznaj...

Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky ankety???

Míla | 31.03.2010

Jen mi do toho slova "zadek" nejde nějak napasovat to jeho jadrné rrr...

teoretická příprava

Dana | 29.03.2010

Ahoj, tak jak v pátek? Dejte prosím vědět, jestli se chystáte v pátek do hospůdky Hankova domu. Kolik by nás vlastně bylo nebo jestli to odložíme. My s Juklíkem máme od 19.00 zastupitelstvo, ale mohli bychom dorazit později, tak kolem 20.30 h. (Teď mluvím za sebe, nevím, jak Martin.)

Re: teoretická příprava

Taťka | 29.03.2010

Já dám vědět později, ale spíš to vypadá, že budu v Německu, předpověď je příznivá...

Míla | 29.03.2010

Za nás 1+1, jen Libor bude s Erikem sušit...Jak říkal Erik...:-) Můžem posunout začátek na osm, aby Vám neutekly nejdůležitější informace.

Erik | 30.03.2010

Jak Mílá řekla, budu sušit, v sobotu jdu do práce. Jinak za nás 1+1.

Re: Re: teoretická příprava

Ingrid | 30.03.2010

Pokud se stačíme vykoupat,až přijedeme ze zahrady ,tak přijdeme na pivko.Ale asi lepší až na osmou.Jinak za nás 1 1/2 + 1 ...????

Re: Re: Re: teoretická příprava

Dana | 30.03.2010

Koho jsi přetrhla na dvě půlky? :-)))

AVON- kosmetika

Ingrid | 27.03.2010

Ahoj všichni ,kdo mají rádi kosmetiku Avon.Je čas něco málo si objednat do neděle 28.3. Děkuji a zdraví vás kapitánka Blaženka.Možná,že přijde na volejbal se mnou posila.Pro někoho velká konkurence...???? papapa

Stylistika a pravopis

Erik | 27.03.2010

Ja vše čyst do konce. Mně problem neděla to. Vým vše o čem pýše se zde. Chipka sem chipka tam, cert to vem. Hlavně, že se bavýme.

Re: Stylistika a pravopis

Míla | 27.03.2010

No ty seš ůšaznej!!!!

Re: Re: Stylistika a pravopis

Zdeněk | 27.03.2010

ZŠ Býlá Třemešná mněla vždycynky ůroveň :))

Re: Re: Re: Stylistika a pravopis

Erik | 27.03.2010

To sy pyš.

Hymna

Míla | 26.03.2010

Zatím oficiální text hymny jsem přidala, jen mám osobní problém se spojením: "pařby pořádáme..." - zdá se mi to velmi drsné k hudbě i zbylému, velmi něžnému, textu..Jsem jemná žena, některá slova zkrátka mému oušku nelahodí, a proto navrhuji něco ve smyslu:" ..a akce pořádáme...". Nebo třeba:" dýchánky pořádáme...":-)))

Re: Hymna

Dana | 26.03.2010

Dýchánky prosím ne, to by bylo jak tanečky u Šmídů :-))

Re: Re: Hymna

Míla | 26.03.2010

Tam byl rozchechtaný smajlík....Chtěla jsem jen dotvořit obraz něžné ženy...To jako mě, Dano...:-)

Re: Re: Re: Hymna

Dana | 27.03.2010

Aha, to byla něžná žena. A já si představila důchodkyni. :-) Tak pardon :-))). Tak dej raději ty akce. Do toho se schová i pařba..

Re: Hymna

Erik | 27.03.2010

Pokud je " pařby pořádáme " drsné, tak náhrada " akce pořádáme " nic nezkazí. Tak to tam klidně Mílo oprav.

Re: Re: Hymna

Míla | 27.03.2010

Děkuju. To je vidět, že jsi ve mně poznal jemnou ženu..:-)))

Výlet za babičkou

Dana | 26.03.2010

Tak jak to vidíš zítra, sportovní referente? Pokud se tedy ještě někdo chystáte, děda je ochoten dělat doprovodné vozidlo nejen pro mě :-).

Re: Výlet za babičkou

Mamka | 27.03.2010

Taťka už je asi na cestě za babičkou, ráno mi psal, ale já jsem se na něj vykašlala.

HANKŮV DŮM

Ingrid | 26.03.2010

Zatím jdeme s Ernestem.

Re: HANKŮV DŮM

Taťka | 27.03.2010

No snad jsi nechtěla jít sama? Nebo snad dokonce s někým jiným?!?!?!?!

Kapitánka ma problémek.

Ingrid | 26.03.2010

Asi už nebudu psát do diskuze.To abych si vzala pravidla českého pravopisu a někdy ani to nestačí.Nevím kdo jaký má problém ,ale nějaký ten překlep přeci nevadí.To abych na volejbale mluvila spisovně !!!!! No ....přátelé .........?????

Re: Kapitánka ma problémek.

Míla | 26.03.2010

Trpí tu Zdenda, ostatní se sem chodíme bavit....Kapitánko, nemá tedy problémek Zdenda??????
Prosím, prosím Irenko, piš dál....

Re: Kapitánka ma problémek.

Dana | 26.03.2010

Kapitánko, ber to tak, že my všichni, co píšeme s chybami, které neřešíme, se pod svůj příspěvek klidně podepíšeme a ještě klidněji spíme. Aspoň já jo. A pokud má někdo bezesné noci, protože stylistika je při volejbale hodně důležitá, může si v blízkosti svého bydliště najít rovný plácek s pevnou stěnou a trénovat herní činnosti, aby doladil i to, kvůli čemu se scházíme my ostatní. :-)))
Tak Blaženky, přece Blaženka, Blažence, Blaženkou :-)))

NEDĚLNÍ VOLEJBAL

Dana | 25.03.2010

V neděli Jarolímci nejdou, takže volejbal bude od 17.00 h PŘESNĚ!!! Jinak si chystejme drobné :-) .

Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Míla | 25.03.2010

Blaženky a Blažci(to zní hrozně). Další část teoretické přípravy a nácviku herních situací a fint je naplánována na pátek, 2.dubna, od 19.00 hodin v restauraci Hankův dům. Předběžně je zamluveno 16 míst, z kuloárních informací víme, že Irča a Pavel nemají odpolední!!!!
Dejte vědět, zda to není pro vás problém, abychom mohli definitivně potvrdit.
Míla, Dana a kulturní(v podstatě Svatá trojice...)

Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Dana | 25.03.2010

Dej Blážata, to je malinko lepší...

Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

Blažci jako ježci? :)

Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Míla | 25.03.2010

Zdendo, ty jsi mi ale češtinář, každá Blaženka přece ví, že Blažci pijí podle vzoru daňci v říji...:-)

Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

O češtině mi ani nemluv, občas (a nejen) tu docela trpím.

Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

Např. "Obávám se, že ani my, díky zdravotní indispozici jednoho z nás, budeme muset tento výlet oželet".
https://www.proofreading.cz/diky-vs-kvuli-ucebnicovy-priklad

A nebo jsem to jen špatně pochopil a opravdu jsi ráda za tu výmluvu :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Míla | 25.03.2010

Od kdy se, pane korektore, začínáš podepisovat???
Fakt chceš, abychom tu opravily(shoda přísudku s podmětem, rod ženský) všechny tvé příspěvky? Neblbni, mohl by sis ošklivě naběhnout...A Míla, ta si pamatuje všechno...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Dana | 25.03.2010

Někdo trpí nad příspěvky, někdo trpí na volejbale. To víš, každý má svá trápení.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 25.03.2010

Shoda přísudku s podmětem, to je gramatika, do té já nedělám, tu jsem nikdy neměl rád. A rod ženský, to je jenom moje malá disociativní porucha z toho, že jste ze mě udělali mamku. Stylistika je to co mě trápí...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Dana | 26.03.2010

Hlavně že si to své trápení umíš pojmenovat.

P.S. Blaženky a Blážata, koho z vás netrápí stylistika, nezapomeňte, že volejbal je v neděli až od 17.00 h.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě

Zdeněk | 26.03.2010

Myslíš, že to někdo kromě pár jedinců dočetl až sem?

Záznamy: 5951 - 6000 ze 6645
<< 118 | 119 | 120 | 121 | 122 >>
Přidat nový příspěvek