Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Dana | 26.03.2010
Nevím, ale objíždět domy a koukat, kde se svítí, asi teď v noci už nebudu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Renata Š | 26.03.2010
Já čtu poctivě. I když někdy jsou to pěkné bláboly. Doufám, že to mám bez hrubek a stylisticky v pořádku.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Renata Š | 26.03.2010
Jo a na nácvik do HD půjdeme, teda já určitě, nevím jesli Pepa nemá něco ve svém přeplněném kalendáři
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Renata Š | 26.03.2010
chyba. oprava jestli
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Zdeněk | 26.03.2010
Chválím Renatu Š. Opravdu jsem nečekal, že se najdou lidé, kteří to tu čtou až do konce :) A ano, občas se to tu rozblábolí :)
Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Taťka | 26.03.2010
Ještě by mohli být i Bláhové :-)
Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Taťka | 25.03.2010
Když bude solidní předpověď tak se jede na do Saska na in-liny. pod stany a k jezerům... bude to nádhera...
Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Míla | 25.03.2010
Když se netrefíme do tvého volna, tak máš poznámky, když máš volno, tak neoceníš, jak jsme šikovní...:-(
P.S. A mamka tě pustí???
Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Mamka | 25.03.2010
Mamka se to dozvěděla právě teď a je tak trochu uražená.
Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Míla | 25.03.2010
Třeba je tenhle výlet od taťky opožděný dárek k tvým narozeninám, když nebyl ten pugét...Dělej, že nevíš, co se chystá, ale už pomalu zabal kočkoprádlo a ostatní doplňky...
Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Mamka | 26.03.2010
Myslíš? Na plese byl taky s jinou... Já jsem taková kráva, že mu pořád žeru ty jeho sladký řeči, fňuk.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nácvik teoretických dovedeností v Hankově domě
Taťka | 26.03.2010
mamko, nezlob se. (já ti to večer vynahradím) klidně můžeš jet taky. to neplatí jen pro mamku, ale i pro ostatní členy našeho s.r.o. :-)))
Zdenda má výročí
Míla | 24.03.2010
Blaženky, zítra to budou dva roky, kdy stál Zdenda poprvé a naposledy na snowboardu. Nechtělo by to, aby předvedl, že se naučil víc než jen stát??????
Re: Zdenda má výročí
Zdeněk | 24.03.2010
Bohužel máš špatné informace, bylo to 8. března 2008.
Re: Re: Zdenda má výročí
Zdeněk | 24.03.2010
... ale v rámci objektivity zpytuji svědomí a musím uznat, že možná jsem někdy toho 25. března tvrdil já sám...
Poučení pro ostatní: cokoliv může být použito proti vám! Míla vede na každého spis ;)
Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí
Míla | 24.03.2010
Opravdu jsi pronesl 25. března.. a hned to bylo zapsáno. Do paměti i do bločku...
Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí
Zdeněk | 24.03.2010
Každopádně jsem rád, že letos jsi to tím pádem prošvihla :)
P.S.: udělala jsi si opravu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí
Míla | 24.03.2010
Opravu jsem udělala a zapsala jsem i diagnózu týkající se tvé paměti....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdenda má výročí
Dana | 24.03.2010
Nebuď smutnej, teď už v okolí stejně nenajdeme kopec sněhu, kde bys mohl ukázat všechny nacvičené otočky, zátočky, výskočky a tak :-) . Takže příští rok...
ŠÁLA
Dana | 23.03.2010
Teď jsem si ještě vzpomněla, že na plese Angeles v našem boxu zůstal červený (nebo spíš vínový) přehoz (šála) k šatům. Pokud jej někdo postrádáte, dejte vědět.
DOCHÁZKA- dodatek
Ingrid | 23.03.2010
Děkuji ,že mě Dana podržela.Tak těch 15.03 platí pro příště...atd.V neděli platí 17.03 a pozor !!!!!! ZMĚNA ČASU..!!!! Tak aby se někdo nevymlouval.
Re: DOCHÁZKA- dodatek
Ingrid | 23.03.2010
V kolik hodin bude v neděli volejbal,to Dana ještě upřesní.
výlet za babičkou na kolech II
Taťka | 23.03.2010
Milé Blaženky,v sobotu bych navrhoval odjezd kolem desáté hodiny. Nejlepší by asi bylo sejít se v parku u altánku. Mohlo by se to líbit aspoň někomu...
Samozřejmě to vše bude platit za slušného počasí....
Zkuste napsat kdo se ještě přidá...zatím vím, že to dostala nařízený Dana, to znamená , že pojede i Jirka, Senetovi se taky myslím chytli a teď se podržte...sestra kapitánka si už dala seřídit kolo, to asi taky pojede. A kdo dál? Fialky? Colombovi? Zívrovi??? O mamce vůbec nepochybuji - té to dám příkazem :-)
Re: výlet za babičkou na kolech II
Ingrid | 23.03.2010
Abych to uvedla na pravou míru.To kolo jsem dala seřídit Péťovi a v sobotu na něm někde jede a já svoje nemám.Závěr zní....nejedu,ale ráda bych s vámi jela.Přeji hlavně pěkné počasí a dobré dojetí.
Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 23.03.2010
Pssst...(mně přej, ať prší aspoň od 9.30 do 10.30, to by se nejelo :-))) (
Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 23.03.2010
Co vám to slíbili??? Co vám to nalhali??? Ale pokud myslíš altánek u babičky v údolí, tak to bych možná nějak stopem zvládla... (No ale vzhledem k tomu, že Jirka by jel, mám docela obavu, že to budu mít nařízený taky. Ale jestli si Jirka myslí, že pojedu rychle, ráda a bez keců, že nebudu kolo tlačit i po rovině a nadávat celou cestu, řekla bych, že se přestane těšit už v pátek :-). ). Kolik je to km tam ?(zpět si připočítám) Bojím se podívat do mapy.
Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Taťka | 24.03.2010
Pozor na problémky...máš jen TŘI!!!
už jsem to dlouho nejel ale daleko to není...počítám tak 25 km
Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 24.03.2010
!!!!!!??????????????????? Takže minimálně 50 ???????? Tak to asi jedu, protože problémky jsem si vyčerpala :-( .
Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Zdeněk | 24.03.2010
To už máš vyčerpáno až do soboty? Já myslel, že nelze čerpat problémky budoucí.
Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 24.03.2010
To ne, ale už vím, že jak v sobotu ráno vstanu, vyčerpám si je hned první větou.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Zdeněk | 24.03.2010
Tak ta věta musí znít: "Dnes nikam nejedu!" :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 24.03.2010
Ale zase když má děda volno a velký auto ... :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Taťka | 24.03.2010
konečně se taky ozval někdo z Altecu, už jsem si myslel, že vám tam ustřihli internet. Teď už jenom aby se přihlásili Fialky...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Šípková | 25.03.2010
Fialky se hlásí. Hlásí, že nikam nejedou, považují to za sebevraždu. Má být hnusně, zima, zavřený hospody, žádný zahrádky... z toho plyne...žádný kulturní zážitek a minimálně nachlazení.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Zdeněk | 25.03.2010
Konečně se našel někdo (a není náhodou, že to byla Blaženka), aby řekl nahlas co si všichni stejně tajně myslí ale nikdo nemá odvahu s tím vyjít jako první.
Za sebe děkuji.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 25.03.2010
Zdendo, já teda nevím, ale mám dojem, že se všichni vyjádřili docela jasně, žes tu odvahu nenašel jen ty (když už o ní mluvíš). Alespoň já jsem pochopila, kdo jet chce a kdo ne. A o počasí mluvil Pavel už v prvním příspěvku. Věta "Samozřejmě to vše bude platit za slušného počasí..." je jasná a srozumitelná. Napiš příště třeba "Spadl mi kámen ze srdce, že to někdo řekl za mě. :-))) "
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Taťka | 25.03.2010
O to vyšší bude sportovní hodnota zájezdu :-)))
Míla | 25.03.2010
Obávám se, že ani my, díky zdravotní indispozici jednoho z nás, budeme muset tento výlet oželet, ale slibuju, že do Hankáče dojdem...Nebo jeden druhého dovedem.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Zdeněk | 25.03.2010
Hankáč je až za týden...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Míla | 25.03.2010
Získal jsi dojem, že jsem to nepostřehla, když jsem to zamlouvala???:-) Myslím tím, že do té doby snad budem zdravotně v pořádku, abychom stačili tempu....
Dana | 25.03.2010
A to říkají teď, když já jsem se s tím už smířila a vyjednala jsem záchranné vozidlo? Necháme to na počasí...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Míla | 25.03.2010
Danuško, Danuško, po silnici 40 km, cyklostezkama skoro 50 km, seš fakt dobrej manažer...Zasloužila bys...Metál!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 25.03.2010
Zkusit se má všechno. :-) . V nejhorším hodím kolo do příkopu...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Zdeněk | 25.03.2010
Ale jestli zmokneš, nastydneš a zameškáš tak Hankáč příští pátek, tak je to áčko.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Míla | 25.03.2010
Vzhledem k tomu, že patří do Svaté trojice, tak jí tohle nehrozí....:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Zdeněk | 25.03.2010
Jakože díky tomu nemůže nastydnout? Nebo že má účast povinnou za všech okolností? A od kdy se Blaženky kastují?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Míla | 25.03.2010
Zdenďuch, už nepij, vypadávaj ti písmenka...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Zdeněk | 25.03.2010
Jako puberťák, reakci v tomto duchu jsem čekal od okamžiku kdy jsem dopsal a přečetl po sobě svůj příspěvek :)