Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: výlet za babičkou na kolech II
Petra a Erik | 23.03.2010
My se rádi přidáme pokud bude hezky. Vzít chceme i děti - zvažujeme doprovodné vozidlo. Předpověď je zatím deštivo!!!
Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 23.03.2010
No hurá, konečně tři dobré zprávy. Pojede se pomalu, autem a možná bude pršet :-))). Teď mně napadlo, že máme hlídacího dědečka s velkým autem. Ale jedno místo zpět si rezervuju pro sebe :-). Ale nevím, jestli nejde v sobotu do práce.
P.S. Ale jinak se , Pájo, fakt těším.
Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Míla | 23.03.2010
Dano, v 10 hodin u altánku, buď tam, k nám je to asi 50 metrů, to dojedeš a zpátky tě vyzvednou...Za tu dobu je všechny stihnem zdrbat...A pořádně...:-)
P.S. Občerstvení i oběd pro tebe u nás zajistím, očekávám od Jirky protislužbu ohledně Libora..Doufám, že se o něj postará stejně dobře, jako já o tebe...:-))) Nakonec ty kola, Dano, nemusej být tak špatný, no ne?????
Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech II
Dana | 24.03.2010
Je to dobrý, děda má v sobotu volno, můžu jet :-) .
Hymna - konečná
Erik | 22.03.2010
Tak Mílo, dáme tam : Fan club máme to se ví, všichni v něm jsou fajnoví, ....... Teď už můžeš text hymny s veškerými úpravami přepsat a zveřejnit.
Re: Hymna - konečná
Míla | 22.03.2010
Tak tedy dobrá, pane textaři...Přepíšu ji, ale klidně ještě dělej změny...
DOCHÁZKA
Ingrid | 22.03.2010
Všem hráčkám a hráčům volejbalu.Jelikož téměř každý chodí pozdě,je potřeba udělat nápravné opatření.Sraz je v 15.00 hodin.Kdo přijde déle jak 15.03 tak automaticky platí tělocvičnu o 10 Kč víc než ostatní.Peníze vybrané za pozdní příchody jdou do společné kasy.Jestli to nebude dostačující pokuta,tak se taxa zvedne na 20 Kč. Je to odsouhlaseno nedělní schůzi 21.3.2010,která se konala po volejbale.Tolerují se jenom závažné důvody.A jak závažné budou to určují já kapitánka.Všem děkuji a těším se na dochvilnost. Kapitánka Blaženka
Re: DOCHÁZKA
Míla | 22.03.2010
Neměli by ti, co nebyli včera na volejbale vědět, že příští týden bude volejbal od 17 hodin??? Teda jestli to není tak důležitý, tak mlčím, ale na druhou stranu aby se ti ta dochvilnost nevrátila, kapitánko...Třeba bys už příští týden nemusela být kapitánkou, víš??? Aby to ti, co přijdou v 15 hodin, neodhlasovali....:-)))
P.S. Jinak nápad dobrej, jako pokladník musím dát za pravdu...Jen pojďte, korunky, do kasičky....
Re: Re: DOCHÁZKA
Dana | 22.03.2010
Ale to se ještě neví jistě, Klídek má v sobotu turnaj, ve středu řeknou Dušanovi, jestli dorazí i v neděli. Spíš tedy nedorazí, ale vyčkejme.
P.S. Jen vybírejme. Pokud bychom šli od 17, platí 17:03, tak bacha. :-). Jako manažerka podporuji kapitánku. :-)
(Koukám, že na ně musíme přísně, moc by zvlčeli :-). )
Re: Re: Re: DOCHÁZKA
Míla | 22.03.2010
Trochu se bojím, aby hlavní přísun peněz nebyl z klokaní kapsy....
Re: Re: Re: Re: Re: DOCHÁZKA
Míla | 22.03.2010
Musíte jezdit dvěma auty, ale zas víc projedete + pokuta...:-)) No nevím, teď babo raď!!!
Poděkování
Zdeněk | 21.03.2010
Ještě jednou bych chtěl všem poděkovat za dary. A Míle speciálně za její osobní nasazení a odvahu koupit je. Je mi jasné, že spodní prádlo takové velikosti nekupuje často ;) Ale míru má v oku :)
Re: Re: Re: Poděkování
Míla | 21.03.2010
Pouze jednou, ale víc nepovím, budu se chovat jako ty!
Re: Re: Re: Re: Poděkování
Zdeněk | 21.03.2010
Tím mi chceš naznačit, abych dále mlčel? Stydíš se snad?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Zdeněk | 21.03.2010
Ale víš co je zajímavé? Že jsem to dostal již podruhé. Poprvé tuším k 18. narozeninám. Tak snad zase za 10 let...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Zdeněk | 21.03.2010
No sám s tím problém nemám, nic na tom není. Ale je vhodné, aby si všichni přečetli, co kupuje vdaná paní učitelka svobodnému mládenci?
P.S.: s příchutí neměli?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Míla | 21.03.2010
Pudr s příchutí????
P.S. Zapomněli jsme ti říct, že to není k jídlu....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Dana | 22.03.2010
A my všichni jsme si mysleli, že to kupují Blaženky svobodnému mládenci. To jsou věci... Někdo z nás to špatně pochopil... :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Míla | 22.03.2010
To se ví!!!!! Tolik místa v lékárně nemaj, aby se tam vešly všechny "přející" Blaženky....:-)))Já jsem byla pouhopouhý zástupce
P.S. Dar financován firemními penězi, Zdeňďuchu!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Zdeněk | 22.03.2010
Takže jsem si na něj přispěl? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Dana | 23.03.2010
Kdepek, tvůj díl v kase zůstal nedotčený :-).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poděkování
Míla | 23.03.2010
Sice nedotčený, ale použijem ho na dárek dalšímu fanklubákovi...Už asi vím, kterýmu....:-)
HYMNA
Erik | 21.03.2010
Tak jsem se ještě zamyslel nad třetí slokou, u které jsme se trošku při úpravách zarazili a napadlo mě toto.
Původně : Náš fan club senzační, všichni jsou výjmeční
Oprava by byla : Fan club máme senzační, každý v něm je výjmečný
Prosím o Vaše názory, tak aby Míla mohla hymnu přepsat a dát její text na tyto stránky.
Re: HYMNA
Míla | 21.03.2010
Jiný nápad:
Fanklub máme - to se ví, všichni v něm jsou suproví, pařby pořádáme, rádi se vídáme........(nebo místo suproví- fajnoví...)
Re: Re: HYMNA
Erik | 21.03.2010
Zítra si to zkusím brnknout na kytaře, ale nezní to špatně. Pokud to bude dobře znít, tak to bude určitě lepší než to původní. Mě se jinak víc líbí fajnoví. Líp to zní.
Pozdrav z Pradědu
Květa | 21.03.2010
Všem Blaženkám posílám zdravici ze zasněženého Pradědu. Stále se lyžuje. Mějte se, čau Květa.
Re: Pozdrav z Pradědu
Míla | 21.03.2010
Děkujem, Blaženko, a užívej klidu a pohody...Návrat do reálu bude krutý...:-)
Ceny Thálie na ČT1
Dana | 20.03.2010
Dnes se předávají ceny Thálie za rok 2009. Cenu za operu by měla předávat Dana Burešová, loňská vítězka této kategorie. Tak držíme pěsti :-))) .
Přijďte fandit
Míla | 19.03.2010
Blaženky, zítra(v sobotu) od 10 hodin se hraje v Třemešné zápas juniorů o postup do extraligy proti Slávii HK. A protože členem tohoto týmu je i jeden náš fanklubák, tak pokud to jen trochu půjde, jedeme Třemešnou podpořit. Trička na sebe....!!!
Re: Přijďte fandit
Zdeněk | 19.03.2010
Já mám bohužel již déle plánované rodinné povinnosti, ale jestli bude o co hrát, tak bych se jel podívat v neděli od 10h (5. zápas).
https://www.cvf.cz/?clanek=6123
Re: Re: Re: Přijďte fandit
Zdeněk | 19.03.2010
Nee, jedeme pryč. Ale teď nevím, jestli jsi neměla na mysli, že jen vlastní svatba omlouvá??
Re: Přijďte fandit
Dana | 20.03.2010
Ahoj, Renčo a Dušane, dobrej volejbal, co? Škoda, že nedorazila i Míla. Hodila by se bývala jako bubeník, rytmus má dobrej :-))) .
Re: Re: Přijďte fandit
Libor | 20.03.2010
Co to píšeš?!?!
Míša tam byla, vždyť ráno odjela s tím, že jede na volejbal! A vrátila se až ve 14 hodin. Prý se hrály dva zápasy!. Tak nechte tý legrace, na to vám neskočím!
Dana | 20.03.2010
Jé, tak nejela ona nakonec na volejbal do Dvora? Tam se taky něco hrálo...Pavle, ty tam seš, až přijedeš domů, napiš Liborovi, žes tam Mílu VIDĚL!!!! (chápeš?) .... :-)))
P.S. Libore, je první jarní večer, užijte si ho, přece Blaženka, Blažence, ... :-)))
Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Taťka | 21.03.2010
No to jsou mi teda fórky, co se to snažíte na Mílu ušít? Samozřejmě, že byla ve Dvoře a fandila ostošest. Sice jsem byl ve vedlejší tělocvičně, ale bylo to slyšet až tam. :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Míla | 21.03.2010
Domluvte se s Danou, teď to vypadá, že se budu muset roztrhat, abych všechny Vaše alibi stihla oběhnout...
Dana | 20.03.2010
Dobrá, s pravdou ven...Jestli chraptí a má na noze modřinu od bubnu, byla tam....
Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Míla | 20.03.2010
Pěkně děkuju za takovýhle kámoše...Po tom tvým příspěvku to vypadá, že na volejbal zítra jedu sama. Ještě jednou dík!!!Fakt se ti to povedlo!!! Navíc nechraptím a nemám modřinu, takže se nesnaž...Jen to zhoršuješ.
P.S. Věnuj svou péči radši tiskovýmu. Tomu pravýmu. Uděláš líp.
Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Dana | 20.03.2010
To jsme pěkně zaškodili, to jsme pěkně zaškodili :-))), ale bacha na tři problémky....(nechraptíš, nemáš modřinu, jedeš sama? ). Tak hurá zítra!!!
(Myslím, že dobrý. To zabere :-))).).
A co ty, Zdendo, nezapomeň zítra přijet na volejbal, už se všichni mooooooooooc těšíme :-))))))).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Dana | 20.03.2010
No to jen abys po těch soukromejch akcích nezapomněl, že zítra hrajeme... :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Míla | 21.03.2010
Myslím, že hrát moc nebudem...Stačí, kolik času strávíme hrou jindy...P.S. Blaženky, navrhuji delší přestávky mezi sety, mám dojem, že už si ani nestačíme nic říct, protože pořád hrajem....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Dana | 21.03.2010
Nebo si můžeme mezi sety zaběhat :-)) .