Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Míla | 21.03.2010
Při běhání se zadýchávám a neřeknu souvislou větu, nepochopili byste, co vám chci sdělit..Celkově mám problém s dechem...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Dana | 21.03.2010
To vypadá na nějaké zásadní prohlášení...Máme si vzít kravatu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Dana | 21.03.2010
JEN TAKOVÉ UPŘESNĚNÍ PRO TY, KTEŘÍ SE NEBYLI PODÍVAT NA ZÁPASE. S MÍLOU SE FAAAKT NEHÁDÁME :-) A S LIBOREM JSME SE DOMLUVILI. CHTĚLI JSME TROCHU VYSTRAŠIT ZDENDU PŘED JEHO NAROZENINAMI.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přijďte fandit
Míla | 21.03.2010
Je důležitý, že si myslíš aspoň ty, že spolu nemáme problémek....
výlet za babičkou na kolech
Taťka | 19.03.2010
Milé Blaženky, pokud bude přetrvávat tento vývoj počasí, dovolil bych si navrhnout výlet za babičkou do údolí na příští víkend. Kdo se přidá??? Určitě počítám s Danou, jenom se divím, že s tím nápadem nepřišla sama....
Re: výlet za babičkou na kolech
Dana | 19.03.2010
Do údolí bych to zvládla, ale jak z údolí? Jezdí autobus? :-))) To je totiž hoooooodně daleko. Hlavně to neříkej před Jirkou, aby náhodou neměl vyjímečně o víkendu čas. :-)
P.S. Ještě jeden malý dotaz. Jak se jezdí na bruslích v přírodě, když tam není opěrná a zastavovací stěna? :-)))
Re: Re: výlet za babičkou na kolech
Taťka | 19.03.2010
je tam zastavovací příkop, nebo trávník...v žádným případě nedoporučuju zastavovací asfalt! Já už mám za sebou první jarních 20 km.
jo a Jirkovi jsem poslal SMS, že se jede. Jsi ráda?
Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech
Ingrid | 19.03.2010
Dobrý nápad...brusle nemám,kolo možná po babičce,tak jedině dělat občerstvovací doprovod autem.
Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech
Míla | 19.03.2010
Hmmm....My máme jet za babičkou a dědou na oběd...Slaví se tam narozeniny..., ale pokud to ukecáme a necháme tam jako zástupce naše děti, mohli bychom oba vyrazit..:-)
Re: Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech
Dana | 19.03.2010
Fakt dobrý nápad, auto mám taky :-)))
Re: Re: Re: výlet za babičkou na kolech
Dana | 19.03.2010
Já mám za sebou prvních jarních 20 koleček mezi obyvákem, halou, kuchyní a jídelnou. Teda zatím na Lucčinejch bruslích... :-)
(Teda Pájo, to bys mi nemohl udělat. :-) )
BRUSLE 2
Taťka | 18.03.2010
Tak jsem si právě objednal brusle na které mě upozornila managerka a které si původně chtěla koupit sama...Doufám, že teď sama nevyměkne.
p.s. Jindřišce už přišly a říkala, že jsou dobré...nejsou široké jak někdo povídal.
Tak milé Blaženky a Fanklubáci kupujte, ať můžeme do plánovaných akcí zahrnout i výlet na in-linech!!!
Re: BRUSLE 2
Dana | 18.03.2010
Tak to jsem ráda, že jsem dala dobrý typ. Lucce nesedly a máme stejnou nohu, takže si myslím, že bych je vracela taky. Ale Lucka si už koupila jiný, mooooc pěkný, už jsem si je vyzkoušela (dá-li se plížení kolem stěny s hrůzou v očích říkat vyzkoušení :-) ). S výletem na in-linech počítáme, chystá se i Lucka s kámoškou.
Re: Re: Re: BRUSLE 2
Libor | 19.03.2010
Pojďme se domluvit, že na diskuzi budeme psát vždy pod jasně identifikovatelnými jmény či přezdívkami. Pak dochází ke zbytečným nedorozumění.Internetová diskuze sice svádí k anonymitě, ale zde jednáme na rovinu.
Tak tedy KOREKTORE, vzmuž se a podepiš se!
Re: Re: Re: Re: BRUSLE 2
Zdeněk | 19.03.2010
Tato reakce mi přijde jako typické vrtěti psem... :)
Re: Re: Re: Re: Re: BRUSLE 2
Libor | 19.03.2010
Nevím, co myslíš tím "vrtěti psem", ale jasná identifikace v případě, že si někdo chce rejpnout, je minimálně věcí odvahy a hlavně slušnosti. Určitě mezi přáteli. Nic víc, nic míň.
A ať si každý vrtí, čím chce.
Návrh hymny...
Míla | 14.03.2010
Mrkněte v menu na nápad na hymnu...Je mi jasné, že pro někoho nemusí být interpret zrovná in, nicméně poslechněte si text....:-)
Nápad vznikl včera na plese.
Re: Návrh hymny...
Taťka | 16.03.2010
no to není zrovna dobrej nápad...to by snad byly lepší "poupata", nebo přátelé zeleného údolí.
sám za sebe bych navrhoval ústřední melodii z filmu Tři veteráni.
Re: Re: Návrh hymny...
Erik | 16.03.2010
To už Taťko neřeš, na trošku rychlejší verzi písně Pár přátel už mám hotový text hymny a myslím si, že je i zdařilý. Teď už si ho musej Blaženky jen odsouhlasit. Pokud mi to vyjde, tak na jejich nedělním tréninku bude poprvé zahrán a zazpíván.
Re: Re: Re: Návrh hymny...
Míla | 16.03.2010
No jo, taťka nechodí na tréninky a pak se diví...Nechceš, abych k těm "Poupatům" oprášila trikot? Někde ho mám ještě nostalgicky zahrabaný..Tedy pečlivě schovaný...:-). A Erikova verze vypadá doooost dobře..:-)
Re: Re: Re: Re: Návrh hymny...
Míla | 16.03.2010
Ještě k těm Veteránům...Neměla to být narážka????!!!!! To bychom pak, taťko, taky od vtipálků jako ty mohli dostat do znaku starou rašpli....A na akcích pít jen archivní...
Re: Re: Re: Re: Re: Návrh hymny...
Ingrid | 16.03.2010
To by se mohlo doutknou hlavně mě..????
Archivní si ráda dám,ale ta stará rašple !!!
Já se dobrovolně vzdávám obrázku na znaku.............
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh hymny...
Míla | 16.03.2010
Irenko, tvou svěžest a mladost ducha Ti může závidět nejeden fanklubák. To mi věř!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh hymny...
Ingrid | 16.03.2010
To je poklona , nebo to má ještě jiný záměr...???
A ta hymna mě nejde otevřít.Už jsem chtěla nacvičovat text i zkoušet
zpívat,ale bohužel.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh hymny...
Erik | 16.03.2010
Irčo, text není zatím nikde publikován. Takže vyčkej do neděle. Dnes jsem už hymnu definitivně dodělal a v neděli, když se stihnu vrátit domů, jí i uslyšíš a dostaneš originál text.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh hymny...
Dana | 16.03.2010
Rozhodně poklona, seš takový naše sluníčko. Kde je Irča, tam je sranda :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Návrh hymny...
Ingrid | 17.03.2010
To mě potěšilo a na tu hymnu se těším na neděli.
ples
Taťka | 14.03.2010
Tak doufám, že mě blaženky nezklamou a neřeknou mamce, že jsem byl na plese s jinou...
Re: ples
Míla | 14.03.2010
Pokusíme se tvou důvěru nezklamat. Ještě uvidíme, jak se k tomu postaví oba tiskoví... Za sebe a za Libora můžu slíbit, že Jindřišku neprozradíme, i kdyby nám mamka slibovala naučit nás nějaké její volejbalové finty...:-)
P.S. Přece Blaženka Blažence Blaženkou...
Re: ples
Dana | 14.03.2010
Rádi jsme ji poznali a co ji takhle vzít někdy na volejba :-) ?
Re: ???????????
Dana | 11.03.2010
Plníme úkol : přemýšlíme, promýšlíme, rozhazujeme sítě .... Tak nezdržuj, přetrhneš nám nit :-)
Re: Re: ???????????
Míla | 11.03.2010
Kdo na tom má největší zásluhu????Dano, přiznejme si, jsme dobré....
Lístky na zábavu
Míla | 10.03.2010
Ahoj, promyslete si do neděle, kolik lístků budete chtít pro svou rodinu či známé na zábavu, podle toho bude Blaženka Ondra chystat/nechystat plakáty..A dál rozhazujte sítě na tombolu...
akce
tiskový (kulturní jsem, né tiskový!) | 09.03.2010
jedna mala připomínka,nestalo by za to,k proběhlým akcím napsat pár slov? nebo možna založit kroniku? slyšel jsem, že jedna z Blaženek má doma velkou červenou prázdnou knihu,kdyby se toho chtěl někdo ujmout, tak by to nebylo marné
Re: akce
Míla | 09.03.2010
Akce eviduju, očekávám tu červenou knihu...(Že by Blaženky byly taky takovej ohroženej druh????)
Re: akce
Dana | 09.03.2010
Nějaký nový tiskový? Ten můj je v Německu :-))) . Ale kroniku rudou jak pionýrský šátek opravdu mám ( ještě s cedulkou 37 Kčs :-) ), pokud se někdo ujme toho uvnitř, ráda předám...
Re: Re: akce
Libor | 09.03.2010
Tak koukám, že si Jirka musel odskočit zasurfovat na internet někam do země krále Miroslava, asi to má doma zakázáno! Ale Jirko, kdopak by se diskutovat bál....
A nebo máme v klubu už někoho, komu ten pravidelný chlast leze na mozek a neví, jakou má funkci!! Ať se ale okamžitě přihlásí na preventivní prohlídku na www.mersensro.cz
Buďte zdrávi!
klubový lékař
Re: Re: Re: akce
Míla | 09.03.2010
Já tam byla, víno pila...:-) Ne, teď vážně..Mně to na mozek nevlezlo, já falešný tiskový nejsem...Klubový lékař si myslí, že problém s identitou má kulturní referent...
Re: Re: Re: Re: akce
Míla | 09.03.2010
Hlavně, že se našel důvod pít....Ale na nás to nesváděj...
Re: Re: Re: Re: Re: akce
Míla | 09.03.2010
Prosím tě, kam bys chodila?????Ty už tam přece dávno seš!!!Vzpomeň na včerejšek. Dušan musel škytat celou noc....:-)
Re: Re: akce
dušan | 09.03.2010
Velka omluva !!!!!!! nějak se ty funkce pletou. kulturní jsem a né tiskový!