Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: akce
Dana | 09.03.2010
Ale zase vlastně je to můj dobrý parťák, takže do rodiny taky trochu patří ( aspoň na šipkách ), my si to tady nějak přebereme, nebojte :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: akce
Míla | 09.03.2010
Přebíráte hlavně, když je Jirka v Německu? Máte štěstí, že to neví tiskovej..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: akce
Dana | 09.03.2010
No já mu to neřeknu a tiskovýho po dobu jeho nepřítomnosti vlastně nemáme :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: akce
Zdeněk | 09.03.2010
No aby mu to nějaký dobrák nevytisknul a nenalepil na vrata...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: akce
Zdeněk | 09.03.2010
Teď jsem to nedomyslel, ty vlastně přebíráš...
Míla | 09.03.2010
Hoši, hoši, hoši....Blaženka Blažence Blaženkou...Žádné spory, nebo podmínečné vyloučení...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: akce
Míla | 09.03.2010
No tak pánové...Pravda a láska vítězí...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: akce
Dana | 09.03.2010
Copak na vrata, to zase není tak špatný..Jsou vysouvací směrem nahoru, takže když bude přijíždět a zmáčkne dálkový ovládání, zpráva se s vraty zasune hezky pod strop...Vrata zavře zevnitř a ráno jdu první do práce já...( Ale protože s naloženým podvalem do dílny nezajíždí a půjde tedy dveřmi, hmmm, ..., problémky mám jen tři denně,...., díky za varování :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: akce
Míla | 09.03.2010
Jéééé, asi mám problémek, já už mu poslala zprávu na mobil....Sorry, Dano a Dušane.....
Dana | 09.03.2010
Ha, jenže on už je doma :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: akce
Míla | 09.03.2010
Kterej? Tiskovej nebo kulturní jsem, né tiskový?
brusle
Dana | 09.03.2010
Ahoj Pájo, Lucka si zkoušela ty brusle, jsou pěkný, ale jen pánský, takže pro nás široký. Dají se objednat a vrátit. Jinak velký slevy jsou na brusle Fila na www.sport-lyze-kola.cz a na www.unisportplus.cz
Re: brusle
Zdeněk | 09.03.2010
"jen pánský, takže pro nás široký"
Já myslel, že do toho jde Jirka taky.
Re: Re: Re: Re: Re: brusle
Zdeněk | 09.03.2010
Matně vzpomínám, nezahodila ty jsi ho někde do příkopu? Třeba tam ještě leží...
Zábava - tombola
Míla | 08.03.2010
Zdravím všechny Blaženky, zvažte prosím, jestli má cenu nechat do tomboly udělat nějaké "naše" propagační předměty(trička, hrnky s nápisem - Blaženky s.r.o., nebo Toleruji Vám tři problémky, či Tebe Blážo, tebe vždycky atd...., propisky nebo tak něco...). Potřebuju to dát zavčas udělat. Na plakátech budem jako pořadatelé, tak by to možná něco chtělo...:-)
Re: Zábava - tombola
Dana | 08.03.2010
Nevím, my jsme dávali dělat Jirkovi propagační propisky a zrovna levná záležitost to není. Něco by to určitě chtělo, ale spíš bych možná popřemýšlela o nějaké levnější variantě (teď mě teda ale vůbec nic nenapadá :-) . Ale hlavně těm cizím naše hlášky nic neřeknou, to je firemní záležitost :-)))
Re: Re: Zábava - tombola
Zdeněk | 08.03.2010
Ale zas tak úplně nápad k zahození to není... Nějaký vlastní hrnek nebo šňůrku na mobil bychom mohli mít i my, pro sebe, ne?
Re: Re: Re: Zábava - tombola
Dana | 08.03.2010
Tak pro nás to je něco jinýho, my to oceníme jinak než ti cizí, protože každá hláška nám něco připomene :-) . Rozhodně bych to jako nápad nezahodila, to neee, neboj....
Re: Re: Re: Re: Zábava - tombola
Śípková | 09.03.2010
tak mě se to zase naopak líbí, je to zábava, kterou pořádáme my.. Blaženky, takže určitě se takové ty naše specifické hlášky a hesla hodí, dokonce si myslím, že je to nutnost... takže za mě.. jsem určitě pro .. alespoň pár kousků :-)
Re: Zábava - tombola
tiskovy (kulturní jsem, né tiskový!) | 09.03.2010
co takhle vytvořit dvd z našich akci,(materialu je dost) a promítat to jako kulisu za kapelu? samozřejmě pouze co lze publikovat. :-)
Re: Re: Re: Zábava - tombola
Dana | 09.03.2010
No právě ... Ale když těch pár vteřin schopných veřejné prezentace pustíme jako smyčku, dá to na celý večer, ne?
MDŽ
Taťka | 08.03.2010
Milé BLAŽENKY přeji Vám vše nejlepší k dnešním u svátku. Doufám, že dostane kytici červených karafiátů od svých fanoušků :-)
Re: MDŽ
Ingrid | 08.03.2010
Za přání děkuji,kytka doma nebude,ale již jsem dostala dnes od spolupracovníka,který marodí, sladkou ořechovku pro mě a mé spolupracovnice.Tak na nás aspoň někdo pamatuje.
Dana | 08.03.2010
Díky za přání, myslím, že kytice nedorazí, ale nějaká lahvinka by se rozdělat vlastně mohla :-) .
Seléšová | 08.03.2010
Děkuju. I když můj taťka, původem Maďar, mamince vždy ještě i v Jugoslávii přál a dával jí květiny, tak mně v Americe nikdo nepopřál léta. Jsem ráda, že aspoň tady u vás v Čechách se najde gentleman...Takové by měli na rukou nosit...Važte si jich...Až mě píchlo u srdíčka..Tak oprava, není to u srdíčka, je to někde v zádech..
Re: Re: MDŽ
Mamka | 08.03.2010
Taťka je holt gentleman. Taky mi ale mohl ten pugét ráno v Penny koupit...
Re: Re: Re: MDŽ
Míla | 08.03.2010
Mám dojem, mamko, že nevíš, co se za ten pugét večer očekává....
Re: Re: Re: Re: Re: MDŽ
Míla | 09.03.2010
No jo, když ty seš holt o pár roků menší....Přece na oslavách MDŽ to chodívalo tak, že se chlapi ožrali a ženský je táhly domů, v jedné ruce karafiát a v druhé unaveného muže...Proto jsem myslela, že se očekává určitá SCHOVÍVAVOST od žen(proto dostávaly pugét, aby večer neremcaly...).Nevím, na co jsi, mamko, myslela, nebo na co ses těšila...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: MDŽ
Mamka | 09.03.2010
No já myslel teplou večeři, teplo domácího krbu atak.
Míla | 08.03.2010
Musím se přidat k Monice. Holka má pravdu. Potěší, když si na Vás někdo vzpomene. Mně se to stalo při této příležitosti dnes poprvé v životě, za to dvakrát...:-)
kolečkové brusle
Dana | 06.03.2010
Ahoj Pájo, co by odborník na jízdu na kolečkových bruslích, koukl bys prosím na www.insportline.cz (AKCE - kolečkové brusle WORKER Falcon - nyní za 1 890 kč) ? Brusle jsou pro mě asi jediná šance vyhnout se kolu, ale zatím nevím, podle čeho mám vybírat :-))). Díky.
Re: kolečkové brusle
Míla | 06.03.2010
Už se těším, až pojedem s Blaženkama na kolách na Kateřinu a ty za náma budeš sjíždět ten kopec na kolečkových bruslích...:-) Ještě, že to končí u rybníka...:-)
P.S. Vem si plavky.
Re: Re: kolečkové brusle
Dana | 06.03.2010
No padat už umím, rekord ve velikosti modřiny mám snad za sebou, na brždění se poptám Zdendy :-), já se vlastně už teď těším na super koupání :-))) .
Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle
Dana | 08.03.2010
No tak to se koupeme spolu :-))) Nezapomeň plavky :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle
Dana | 20.03.2010
Myslíš, že by si tohle nechal ujít? :-))
Re: kolečkové brusle
Taťka | 06.03.2010
No vypadá to, že ta bota má všechno ce je potřeba, ale asi by bylo lepší si je někde zkusit. Musí to dobře padnout a nikde netlačit!!! takhle naslepo bych do toh asi nešel...i když ta cena je dost dobrá...
Re: Re: kolečkové brusle
Dana | 06.03.2010
Já bych je právě zkusila v Praze, tak díky za radu :-))) .
Re: Re: Re: kolečkové brusle
Taťka | 07.03.2010
Docela jsi mi nasadila brouka do hlavy, jestli je budeš zkoušet až pojedeme za "kulturou", tak do toho půjdu s tebou a možná si je taky koupím...jestli je ještě budou mít...