Novinky

Všechno nejlepší!!!

12.12.2016 12:00
  V prosinci  slaví narozeniny: 1.- Pája 9. - Olďas 12. - Irenka 18. - Jirka Kř. a svátek: 4 - Barča 11. - Dana 13. - Lucka Všechno nejlepší a hodně sluníčka:-)

Diskuze

Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle

Dana | 07.03.2010

Jestli to Lucka stihne, okoukne je a dá vědět. Ale třeba je mají i někde v Hradci ...

Dana | 07.03.2010

Jo a ještě pro upřesnění k té kultuře :-) .... takže se chystáš s námi, ale lístek jsi nechtěl (abych to nezvorala) ...Jo? :-)

Re: Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle

Petra | 07.03.2010

K tem bruslim , ja si je chci taky na letosek konecne koupit a kdyby nedopadl ten Vas kup, jsem v Hradci domluvena v prodejne u Koruny, ze si muzu pucit jakekoli brusle a vyzkouset a pak si je pripadne odkoupit nebo zaplatit jen pujcovne, ktere neni nijak vysoke.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle

Zdeněk | 07.03.2010

Vítám Tě do klubu in-linistů :)

Dana | 08.03.2010

Kdyby ti to nevadilo, mohla bych se přidat? Asi se toho musí vyzkoušet víc. Jak říká Pavel, musí padnout...

Re: Re: Re: Re: Re: kolečkové brusle

Taťka | 07.03.2010

pochopila jsi to přesně je vidět, že jsi učitelka :-)

Dana | 08.03.2010

No dovol, já věděla, že nebudeš trhat partu :-)))

Zdeněk | 07.03.2010

Když tak na to koukám, mám chuť provést alespoň jarní upgrade :) Vyměnit ložiska, rychlejší kolečka... Prostě trošku se u toho zašpinit...

Šárovcova Lhota - trénink

Taťka | 04.03.2010

Milé Blaženky a fanklubáci, jelikož se vám blíží termín běhu, navrhuji vám trénink na běžkách. Co si takhle udělat příští víkend na běžkách? Není nic hezčího než jarní slunce na horách - navrhuji trať Benecko - H. Mísečky. Cesta je to příjemná s minimálním převýšením (skoro všechno se nastoupá autem).
Myslím si že určitě pojede Míla Selešová (má totiž nový běžky), Managerka se přidat musí a ani kapitánka nesmí zůstat pozadu. Teď jde jen o to, kolik pánů fanklubáků se přidá...?

Re: Šárovcova Lhota - trénink

Seléšová | 04.03.2010

Koupila jsem blbý, dojedou jen k první hospodě a dál nechtěj...Co já jim naslibovala..A co bys řek? Nechaly mě tam...:-)

Míla | 04.03.2010

Nechci prudit, ale co, taťko, znamená věta: "Jelikož se VÁM blíží termín běhu..."? Jak VÁM?
A 13.března jdem s managerkou na ples, takže se obávám, že jsi v tom zůstal s Iréééénkou sám. Trocha soukromí neuškodí a Zbyňďovi řekni, že jedem s Váma, to se nemůže dozvědět...:-)

Re: Re: Šárovcova Lhota - trénink

Ingrid | 04.03.2010

Haha...............?????

Taťka | 04.03.2010

Hlavně to Dana nesmí říct tiskovýmu :-)))

Re: Re: Re: Šárovcova Lhota - trénink

Dana | 05.03.2010

Mlčím...

Taťka | 05.03.2010

To "VÁM" znamená to, že my, volejbaloví profíci :-))) máme soutěž. Jinak bych na 100% s váma neběžel :-)

Dana | 05.03.2010

Já bych se přidala ráda, možná bych k první hospodě taky doběhla :-) , ale mám jednu nohu stále chromou a lékař zakázal pohyb všeho druhu. Na kontrolu jdu v pondělí, tak uvidím (ale spíš to nevidím :-) ). A 13.3. je ples Angeles.

AVON- kosmetika

Ingrid | 03.03.2010

Pokud chcete na Blaženkovskou zábavu dobře vypadat a vonět,je potřeba si něco objednat z AVON- KOSMETIKY a to do nedělě 7.3.
Díky..........

Re: AVON- kosmetika

Taťka | 04.03.2010

a mýdlo s jelenem na to nestačí???

Re: Re: AVON- kosmetika

Míla | 04.03.2010

Já mám solvinu a tou jde všechno...

Re: AVON- kosmetika

Libor | 04.03.2010

To bych se nedoplatil, to by bylo na kýble.

Re: Re: AVON- kosmetika

Ingrid | 04.03.2010

No to pak už jedině pořádný kartáč.....nejlépe ocelový a ten ti můžeme půjčit.A že jsi kamarád,tak i zdarma!!!!!
To může aspoň Seléšová u toho kartáčování nacvičovat pokřik...???

Re: Re: Re: AVON- kosmetika

Dana | 05.03.2010

Nevezmeme k tomu kameru ? :-)))

Re: Re: Re: Re: AVON- kosmetika

Seléšová | 05.03.2010

K nácviku pokřiku nepotřebuju doma někoho kartáčovat...A kameru k tomu nepotřebuju už vůbec...:-)

Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010

Míla | 02.03.2010

V rámci udržení kondice :-) uvažujeme o zařazení mimořádného tréninku dne 8. května 2010. Jedná se o přespolní běh(akce zařazena do Českého poháru v běhu do vrchu - převýšení 393 m). Bereme to trochu jako recesi, když nám to nepoběží, dáme někde sraz a na Zvičinu na pivo dojdem, dolezem, doplazíme.. Takže: Kdo se k nám přidáte? Renča F. je už ostřílený kozák, s tou se počítá, my s Liborem do toho jdem, Dana též(jen ji trochu bude limitovat noha..), Dušana už jsme taky nahlodali..Tak co, přidá se i Zdenda a další...?

Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010

Míla | 02.03.2010

Jen budem muset hejbnout s termínem našeho turnaje, neboť se domnívám, že ne všichni budou schopni druhý den odehrát...Ani třetí, ani čtvrtý, ani pátý....:-)

Petra a Erik | 03.03.2010

Pro nas je to jeste daleko, ja mam nejake povinnosti v praci a Erik nema rozpis sluzeb.

Dana | 03.03.2010

Já mám zatím chromou nohu a žádný naběhaný kilometry...ale uvidím, třeba to ještě stihnu...nebudu už v kategorii seniorů? To bych třeba měla delší limit na dojití či doplazení, ne? :-)))

Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010

Libor | 04.03.2010

Senioři jsou do 40 let, pak již jen důchodci.

Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010

Dana | 04.03.2010

No tak hurá, budu mít skoro vlastní kategorii :-)))

Re: Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010

Ingrid | 04.03.2010

Když jsme se rozhodli se Zbyňdou běžet,tak nějaký dobrák nás zařadil mezi důchodce a to se nás trochu dotklo.To se ještě uvidí , vy junioři....???
Aby jsem vám nemuseli dávat první pomoc!!

Zdeněk | 07.03.2010

Již ostřílená Šípková to vloni dala za 1:42:18, a nechci se vás dotknout, dámy a pánové, ale kdo z vás na to má? :))

Vloni se konal i pochod, v trase 15 km a 30 km, vyráželo se již dopoledne. Pokud by byl i letos a nějaká Blaženka či fan-clubák by byl ochoten jít, šel bych do toho taky.

Míla | 09.03.2010

No neboj, nás by se dotklo jen to, kdyby ses nepřidal do toho běhu...

Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010

Zdeněk | 09.03.2010

Tak to už se klidně dotkni teď :) Já na školní tělocvik na střední ani nechodil a od gumáků mám modrou...

Re: Re: Re: Re: Běh Šárovcova Lhota - Zvičina 8. května 2010

Libor | 09.03.2010

Od gumáků můžeš mít tak leda zapařený nohy, chce to pořádnou běžeckou obuv!

Dana | 10.03.2010

Každý máme své zkušenosti. Já jsem například zhruba před dvěma lety trénovala na půlmaraton a natrénovat se dá všechno...Ale musí se začít včas... :-)))

"Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Míla | 02.03.2010

Tak slíbené je skutečností...Zábava v naší režii proběhne v Třebihošti, 23. dubna od 20 hodin. Hudba i sál jsou zajištěny. Na Vás všech teď je upravit si směny tak, abyste se zúčastnili, neboť tato akce, to se rozumí, je pro všechny Blaženky i jejich fanclubáky povinná. Ale abyste to neměli tak jednoduché a nečekali jen, co s kulturním zařídíme, tak je potřeba sehnat něco do tomboly. Rozhoďte sítě, kam až můžete a shánějte, shánějte, shánějte...Na tréninku očekáváme průběžné informace o stavu věcí do tomboly.
Děkujeme.
Managerka, Seléšová a kulturní

Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Taťka | 03.03.2010

No vy jste teda organizační trojka - neomylně se mi trefujete do odpoledních, myslím, že Ingrid je na tom stejně :-)

Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Míla | 03.03.2010

Pokud potřebuješ na večer omluvenku od lékaře, zkus našeho gynekologa - amatéra...Taková horečka omladnic by mohla mít svou váhu....:-) Jinak nám se naše trojka zamlouvá...:-)

Dana | 03.03.2010

No když my máme ten další týden jiné povinnosti :-)))

Dana | 03.03.2010

koště už se chystá :-)

Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Míla | 04.03.2010

Máš to dvoumístný jako vloni, nebo mám shánět svoje? :-)Radši bych to tvoje, aspoň bychom zas pokecaly...Nebo bereš mamku?

Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Dana | 05.03.2010

Držím ti fleka :-)

Re: Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Míla | 05.03.2010

Dík, nejvíc nejlepší kamarádko...:-) A aby nedošlo k omylu, myslela jsem mamku Zdendu....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Zdeněk | 09.03.2010

Letos nebude sezóna daňků v říji???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Blaženkovská zábava, Třebihošť 23. dubna 2010"

Míla | 12.03.2010

Netahej sem pořád toho daňka, nebo tě jednou fakt někdo odstřelí..:-)

Národní v hospůdce!!!!!!

Ingrid | 01.03.2010

Za Wolfovi taky 1* lístek.A jestli mě chlapi vezmou sebou do party,tak pojedu taky.Prohlídku bych taky ráda viděla.
No abych to upřesnila....Zbyněk na Rusalku a já kapitánka bych hlídala divadlo z hospůdky.

Re: Národní v hospůdce!!!!!!

Erik | 01.03.2010

Já tě teda beru a závazně jedu. V případě náhlé změny mě včas informuj.

Taťka | 01.03.2010

no tato varianta se mi taky velice zamluvá, původně jsem jet nechtěl, ale když je to takhle, tak se asi přidám :-)

Renata Š | 02.03.2010

Jak to tak pozoruju, tak bude muset Dana nakonec zpívat Rusalku v hospůdce?!?!?!

Re: Re: Národní v hospůdce!!!!!!

Míla | 02.03.2010

Blaženky, přestaňte rozvíjet prapodivné teorie o pařbě v Praze... Myslím, že by bylo vůči Daně Burešové nesmírně trapné vracet zajednané lístky s tím, že na prohlídku divadla jdeme, ale na Rusalku ne. Takže seberte poslední zbytky kulturní hrdosti(Dvořák je česká klasika) a sraz před Národním.....:-) Pivo až pak, na pumpě...

Záznamy: 6201 - 6250 ze 6645
<< 123 | 124 | 125 | 126 | 127 >>
Přidat nový příspěvek