Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Erik | 03.03.2010
Jelikož jsem od počátku říkal, že opera by byla pro mě trápení, ale divadlo bych si rád prohlédl, tak já opravdu pojedu jenom do té hospůdky. Toto mám podmíněno tím, že budu mít alespoň jednoho parťáka. Toho by jste mi jako členovi fan clubu povolit mohli. Jinak opravdu nejedu, viz. mé odkazy na téma Národní.
Re: Re: Re: Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Erik | 03.03.2010
Napiště stanovisko, protože pokud by parťák do hospůdky nebyl, tak je pro mě zbytečné si v práci blokovat tento víkend. Do požadavků si musím ještě dát i víkend 23. 4. - 25. 4. 2010
( Blaženkovská zábava v Třebihošti ), a abych si oba víkendy prosadil, potřebuje včas apelovat na vedení.
Dana | 03.03.2010
Zkus Pavla, ten si taky lístek nezamlouval a vypadá, že by jel :-))) .
Dana | 06.03.2010
Musím potvrdit, že Zívrovi měli opravdu zamluvený jen jeden lístek. Včera jsme Daně zaplatili objednané lístky, je jich 6-8 do přízemí za 1000 Kč a ostatní na první balkon do 3. řady za 900 Kč. Tak si to doma promyslete a v neděli se domluvíme :-) .
Re: Re: Re: Re: Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Míla | 06.03.2010
Jak znám Libora a jeho komentáře, tak bude chtít jeden na balkon a jeden do přízemí...:-)
Re: Národní v hospůdce!!!!!!
Dana | 02.03.2010
Takové hlídání divadla z hospůdky se v Praze docela prodraží :-)
Národní
Romana | 01.03.2010
Za Juklovi určitě 1x a druhý se ještě rozmýšlí. Neví a kultura ho příliš neláká.
Re: Národní
Erik | 01.03.2010
Na operu nechci, ale na prohlídku divadla bych šel. Ale až bude opera, tak se mi tam nechce někde sedět v hospodě samotnému. Zeptej se Martina, co on na to. Jestli se nechce přidat. Pak bych asi jel. Jinak na to prdím.
Re: Národní
Míla | 05.03.2010
Jestli myslíš Martina, tak ať srazí paty a nepřemejšlí, na Zábřezí chrochtal blahem, když mu zpívala ke třicetinám...Teď ji to jen vrátí...P.S. Ale ať tam Martin nezpívá, nejspíš by se to moc nehodilo...:-)
NÁRODNÍ DIVADLO
Dana | 28.02.2010
Ahoj, mám potvrzené lístky do Národního na 10.4.( Rusalka) od 19.00 h, asi od 15 -15.30 by byla prohlídka divadla. Dejte mi všichni prosím vědět, jestli můžu vzít všech 16 objednaných lístků. Dana zamluvila moc pěkná místa, cena je tedy trochu vyšší ( 900 a 1000 Kč za lístek). Pokud by někdo chtěl lístky levnější, dejte mně vědět asi za kolik, abych to mohla Daně potvrdit, lístky je potřeba vyzvednout. Moc díky a hurá za kulturou !!!
Re: NÁRODNÍ DIVADLO
Mamka | 28.02.2010
Za sebe jsem pro, v ND jsem ještě nebyl, tak ať to stojí za to :)
Re: Re: NÁRODNÍ DIVADLO
Dana | 28.02.2010
Jasně. Národní je krásný, stojí za prohlídku. Doporučuju vzít si dalekohled nebo kukátko (sice tam půjčují, ale dalekohled je dalekohled :-) ).
Dana | 28.02.2010
https://www.narodni-divadlo.cz/pdf/cenik_sezona_2009_2010.pdf (tady je odkaz na ceník a plánek)
My máme zamluvené lístky na I.balkon a v přízemí.
Petra a Erik | 28.02.2010
Tak u nas se nic nezměnilo, Erik s námi možná pojede do Prahy, ale na operu určitě nepůjde. Takže jeden lístek, prosím.
Renata Š | 01.03.2010
ahoj, my pojedeme určitě. Prosím 2 lístky, no a tu cenu taky nějak rozchodíme, hlavně když dobře uvidíme.
foto
Dana | 27.02.2010
Ahoj všichni...jsme doma celí a zdraví...Vysvětlení pro ty, kteří nepoznali neohroženého alpského šusaře a dobyvatele všech horských terénů, svahů a vrcholků ...zleva: Dano, Pája, Křivi, taťka, Bobeš, JÁ !, odložená přilba s brýlemi a tiskovej... :-))) (fotí Luci)
Blaženky dorazily domů. Z Alp i z Krkonoš
Míla | 27.02.2010
Oznamujeme všem, že dne 27. února 2010 se vrátily všechny zalyžařivší si Blaženky z hor a už se moc těší na zítřejší volejbal. Zároveň musíme Zdendovi napsat, že byla fakt velká chyba, že nebyl v Peci s námi. Nejenomže mohl pohlídat děti, ale taky jim mohl dnes předvést, jak to frčí na bobovce. Takhle museli děti jezdit samy. A Zdendo, akce 2+1 jízda zdarma by se ti líbila. A do výšky 140 cm byla jen za 100,-Kč.
AHOJ
Dana | 26.02.2010
Ahoj vsichni, koukli jsme na chv9li na internet a pekne jsme se pobavili. Zdravime a tesime se...
Re: AHOJ
Míla | 27.02.2010
"Blaženky všech zemí spojte se. "Oceňujem, že jste investovali eura za přístup k internetu...Jste fakt Blaženky, jak mají být....:-)
Blaženky v Alpách 5
Míla | 23.02.2010
Milé Blaženky, vyřizuju vzkaz od naší manažerky, která nelitovala vlastních korunek a zavolala z Francie do Čech své nejvíc nejlepší kamarádce(doufám, že to nebude číst). Mám všechny moc pozdravovat, mají tam pohodu, dnes lyžovali kratší dobu, neb jim chumelilo, nicméně neustále na nás vzpomínají, a to nejen u pití(ani jim není divný, že toho tolik bez nás nevypijou...:-)). Naposledy vzpomínali dnes, když šli po lyžování rozhýbat své tělo na alpské kopce s pytlem pod zadkem. Prý by si i Irenka určitě s nimi užila a rozhodně by do toho šla.....Myslím, že nejenom ona. Co říkáte, Blaženky???
P.S. Taky mám vyřídit, že se moc těší na nedělní trénink a máme počítat s povídáním po něm. Sice prý nebudou velkou posilou do hry, ale přijedou rádi..
Re: Blaženky v Alpách 5
Zdeněk | 23.02.2010
No co bychom říkali, všem jim to přeci z celého srdíčka přejeme, ne?
P.S.: Je proti Blaženčímu desateru závidět Blažence?
Re: Re: Blaženky v Alpách 5
Míla | 23.02.2010
Závidět nesmíš volejbalové dovednosti...To, že maj prachy, aby jeli, jim závidět můžeš....
Zdeněk | 23.02.2010
Haha, jestli bude povidání po, tak to aby opravdu jela kapitánka vlastním. Minule byla nějak moc hrr domů :)
Blaženky z Alp | 26.02.2010
Vzkaz pro Šípkovou: Pokud se ti nelíbí vzkazy za stěračem, můžu zajistit i botičku :-).
Stále odstřelují laviny, snad nás netrefí.
Jsme stateční a vyrážíme do bílé mlhy plné sněhu, možná se i najdeme :-)
Těšíme se na neděli, popovídáme :-).
Blaženky v Alpách 4
Míla | 23.02.2010
Den čtvrtý, úterý a čtvrtá SMS z Alp:
"Milé Blaženky, musím teda moc pochválit mého nejvíc nejlepšího kamaráda a našeho blaženkovského taťku, protože dnes po absolvování náročného lyžování v chumelenici vytáhl černé triko Fanclub Blaženky a je mu prý hned dobře. Užijte si hory a zdravíme všechny:-)"
Vzkaz do Alp:
Kdybyste zůstali doma, nemuseli jste lyžovat v chumelenici. Takhle z toho chudák mamka má trauma, že všichni odjedou, ona zůstane doma a sama sebe už nabídla k adopci... Zatím se jí ale nikdo neozval...:-)
Blaženky v Alpách 3
Míla | 23.02.2010
SMS - den třetí, pondělí: "Milé Blaženky a fanklubáci, zdravíme Vás všechny z lyžovačky. Máme se pěkně, jen ty nohy nás chvílemi nechtějí poslouchat. Myslela jsem, že největšího modráka člověk získá, potká-li se se Zdendou. Ha, ha. Pochlubím se v neděli:-) A taťka prosí,,jestli byste mu dali pozor na mamku. Vyřizuju pozdrav od všech tady. Dana"
Vzkaz do Alp: I některé z našich Blaženek, které tu zbyly, mají problém s tím, že je nohy chvílemi nechtějí poslouchat, ale to už jsme si zvykli. Spíš máme jeden závažnější problém. Neohlídali jsme mamku. Nejen, že si nechala ostříhat vlasy, to by nebylo to nejhorší, ale lehkým nedopatřením dostala těžkou ránu míčem do určitých míst, takže se teď obáváme o její plodnost..Připravte na to, prosím, taťku a vyřiďte, že jsme se fakt snažili...Nicméně jeho zármutek sdílíme s ním. A jedna pozitivní zpráva(zejména pro taťku): Ještě přece existují adopce...:-)
Re: Blaženky v Alpách 3
Mamka | 23.02.2010
Ad adopce: kdyby chtěl někdo adoptovat mě, tak bych se vůbec nezlobil. Podmínkou je pouze vlídné zacházení a vlastní pokoj.
Re: Re: Blaženky v Alpách 3
Míla | 23.02.2010
V tom případě nevím, proč se nabízíš na Blaženkách....:-)
Re: Re: Re: Blaženky v Alpách 3
Mamka | 23.02.2010
Myslíš, že tady to nemá smysl? Já to nemyslel jen na zbytek tohoto týdne, ale nafurt :)
Re: Re: Re: Re: Blaženky v Alpách 3
Míla | 23.02.2010
No pokud tvou první podmínkou je vlídné zacházení, radši stáhni inzerát, mohlo by to působit dost trapně....:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Blaženky v Alpách 3
Mamka | 23.02.2010
Na tom snad není nic trapného, jen hledám jiný hotel :) Pod vlídným zacházením si představuji teplé jídlo o víkendu, čisté prádlo atd. Svačinu do práce nevyžaduji, kupuji si jogurty.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženky v Alpách 3
Míla | 23.02.2010
Nechci prudit, ale když čtu to tvé vlídné zacházení, tak se fakt nežeň....Pád iluzí by mohl být velmi bolestný...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blaženky v Alpách 3
Mamka | 23.02.2010
Takže takhle to v manželství nefunguje, jo? Ajajaj. Budu se muset spojit se svým psychologem, abych to rozdýchal :)
Blaženky v Alpách 2
Míla | 23.02.2010
SMS z Alp - den č.2, neděle: "Ahoj, tak jak jste si zahráli? Došla vám MMS? My tady sedíme u pivka a medoviny a léčíme nohy. Všechny zdravíme."
Vzkaz do Alp: "Děkujem, zahráli jsme si dobře, není nad to, když se nás sejde aspoň sedm. Seděli jsme u pivka na Dubině a léčili ne nohy, ale nešťastná srdíčka. Stále jsme se ještě nevyrovnali s Vaším odjezdem..." P.S. Foto Blaženek v Alpách najdete v sekci Novinky
Re: Blaženky v Alpách 2
Mamka | 23.02.2010
A co teprve já? Až odjedete i vy, tak nevím, asi budu potřebovat předepsat nějaká antidepresiva :(
Re: Re: Blaženky v Alpách 2
Míla | 23.02.2010
Mamko, zkus než odjedem, našeho amatérského gynekologa a psychologa...Třeba ti něco předepíše, abys zapomněl...
P.S. Dušan zůstává, tak skočte na pivko...
Re: Blaženky v Alpách 2
Zdeněk | 23.02.2010
Foto super, ale kdo je to ten batman mezi taťkou a tiskovým?
Re: Re: Blaženky v Alpách 2
Míla | 23.02.2010
Motaj se ti do toho pohádky pro dospělé...Mezi taťkou a tiskévým je Ferda mravenec(Sekora, kdybys to hledal na internetu...):-)
Re: Re: Re: Blaženky v Alpách 2
Zdeněk | 23.02.2010
To se mi nějak nezdá, trvám na Batmanovi, maximálně jsem ochoten připustit Catwoman.
Re: Re: Re: Re: Blaženky v Alpách 2
Míla | 23.02.2010
Myslím, že tato kvízová otázka bude zodpovězena až po příjezdu Ferdy z ciziny...
Sněhurka
a sedm trpaslíků | 22.02.2010
Šmudla, Prófa, Kejchal, Rejpal, Stydlín, Štístko, Dřímal
Re: Sněhurka
Míla | 23.02.2010
To jsem pochopila, jen když vidím toho Dřímala, mám dojem, že další Blaženka trpí rozpolceností vlastní osoby...To se jeden naběhá z pohádky do pohádky...:-)
Re: Re: Re: Sněhurka
Míla | 23.02.2010
Mamko, to je vyšší dívčí, víš? Přece Šípková a Dřímal...Ach jo. Pohádky asi nebudou tvé hobby..:-)
Re: Re: Re: Re: Sněhurka
Zdeněk | 23.02.2010
To je fakt, já je nikdy neměl rád. Vždycky jsem si na ně připadal moc velký :))
Re: Re: Re: Re: Re: Sněhurka
Míla | 23.02.2010
Koho jste potkali? Co Vám to nalhali??? Nesmíš věřit všemu, co slyšíš...:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sněhurka
Zdeněk | 23.02.2010
No tak tohle vím odkud je, ale smysl mi uniká ještě víc než předtím :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sněhurka
Míla | 23.02.2010
No pokud ti uniká jen smysl, jsi na tom dobře...No ne???
P.S. To už není pohádka, to je tvrdá realita...