Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Re: Pivo U Hlaváčků
Míla | 02.01.2014
Libor mi je dal, že jsou tvoje a já je vyprala...Tak si to kluci domluvte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pivo U Hlaváčků
Taťka | 02.01.2014
tak to fakt nevíííím... ale třeba se na tuhle korespondenci ještě někdo chytí...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pivo U Hlaváčků
Míla | 02.01.2014
Černožluté CAT a poznala je Péťa, tak si to budeš muset vypovídat s Erikem....:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pivo U Hlaváčků
Taťka | 03.01.2014
tak to si popletla... já měl oranžové VOXX...
ale stejně jsem asi v pytli, viď :-(
Pepovi vše nej, nej, nej!!!
Míla | 02.01.2014
Pepovi k dnešním narozeninám přejeme všechno NEEEEEEJLEPŠÍ!!!!
Re: Pepovi vše nej, nej, nej!!!
Tiskovej | 02.01.2014
Taky přejem vše nej,hlavně zdraví a ať ti nepraskaj struny:-)
Re: Pepovi vše nej, nej, nej!!!
Erik a Petra + 2xJ | 02.01.2014
Rovněž se připojujeme s přáním.
Silvestr a Nový(nový)rok
Míla, tentokrát jako Barka:-) | 01.01.2014
Ahoj Blaženky. I já (jako Míla)Vám pŕeji vše dobré do nového roku, hodně lásky, štěstí a zdraví(nemoci ať se Vám vyhnou obloukem). Piva myslím bylo víc než dost, takže Vám spíś přeji hodně zeleného čaje a zdravé stravy a pohybu...
A jako Barka apeluji na všechny, kdo mi ještě nedal stovku za tělocvičnu! :-) Pivo proplatím Dušanovi po předložení dokladu. Použijeme na to výdělek z maškarního plesu. Když bude něco chybět, dám vědět.
Pěkný nový rok....
Re: Silvestr a Nový(nový)rok
Tiskovej | 01.01.2014
Ahoj všichni,také přejem všem Blaženkám a jejich příznivcům v novém roce jen to dobré.......:-)
:)
:) | 01.01.2014
Krásný a šťastný Nový rok!! Hodně úspěchů ve volejbale a hodně dobrého piva! :)
Poslední návštěvník roku 2013
Romanka | 31.12.2013
Milé Blaženky, vše nejlepší do nového roku, hodně zdravíčka a úspěchů. Buďte na sebe hodní a milí, mějte se vzájemně rádi a nefrfnějte. Také spoustu vyhraných zápasů, to vše vám přeji a doufám, že kam vkročíme tam zvítězíme.
Vaše Bačkůrka
Silvestr
Míla | 26.12.2013
Ahoj, tělocvična na Silvestra je domluvena. Od 19 hodin.
Je třeba se domluvit jen, zda koupit soudek (jestli není pozdě) a další drobnosti:-)
Přespání možné.
Re: Silvestr
Dana | 27.12.2013
Dejte vědět, kdo se chystáte ... Kvůli velikosti sudu :-)
My jo.
Re: Re: Silvestr
Mlčoch | 27.12.2013
Jestli jde o soudek malinovky, tak to se raději hned hlasím ;-)
Re: Re: Silvestr
Míla | 28.12.2013
Dana, Jirka, my, Fialky, taťka, Péťa, Bóďa, Zdenda(kterej pivo nechce:-)), Irča a Zbyňďa(který druhý den slouží). Nevím, jak Juklíci a Květa.
Suma sumárum třicítka soudek, objednán u Dušana. Nějaké námitky?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Silvestr
Květa | 30.12.2013
Omlouvám se na Silvestra, ještě bych volejbal nedala.Hodně zdravíčka v Novém roce Vám všem a pěkný večer.
Veselé vánoce
Erik a Petra + 2xJ | 23.12.2013
Všem balženkám, blamužům a fan clubákům přejeme příjemné prožití svátků vánočních a do Nového roku hodně štěstí, zdraví a sportovních úspěchů.
Re: Veselé vánoce
Irena a Zbyněk | 23.12.2013
Také přejeme všem Blaženkám , blamužům a fan clubákům hodně zdravíčka,pohody a úspěchů sportovních,pracovních či osobních, po celý příští rok 2014.
Re: Re: Veselé vánoce
M+L+B+J | 23.12.2013
Ahoj naši kamarádi a kamarádky:-) Chtěli bychom Vám popřát krásné a pohodové Vánoce s úsměvem na tváři, na duši i v srdíčku. Přejeme Vám hodně moc lásky a tolerance k svým protějškům i ke svému okolí, přejeme Vám, abyste to, co ostatním dáváte, od ostatních dostávali, přejeme Vám, aby byly Vaše dny (i noci) naplněny štěstím, zdravím a pohodou.
Jsme rádi, že Vás máme.
Re: Re: Re: Veselé vánoce
Tiskovej | 23.12.2013
Všem co psali i nepsali přáníčko přejeme také samé pěkné věci,které si určitě zasloužíte....:-)
Re: Veselé vánoce
taťka | 24.12.2013
Nezbývá než se pod to všechno podepsat... bylo snad už všechno řečeno a přáno
užijte si svátky
Pavel
vánoční zoo
Petra | 20.12.2013
Milé Blaženky,
v neděli jdu s klukama do zoo, vstupné dospělí 25 Kč, děti 15 Kč. Mj. bude probíhat nadělování u lidoopů (10,00 hod - gorila Tadao a šimpanzi, 11,00 hod - Žaneta a ostatní orangutani). Pokud se k nám chcete někdo přidat, tak v 10.15 u kasy.
A Jirka má narozeniny!!!!!
Míla | 18.12.2013
Přejeme vše nej, nej Jirkovi Kř. k narozeninám:-) Na zdraví si přiťukneme, až se někdy potkáme...:-) Už se těšíme.
Re: A Jirka má narozeniny!!!!!
Tiskovej | 18.12.2013
Taky přeji vše nej......zapijeme v pátek :-)
A kapitánce k narozenináááám...
Míla | 12.12.2013
I naší Irénce, Ingrid, Blažence, první dámě nebo prostě kapitánce, všechno nej, nej, nej, nejlepší k 25. narozeninám:-)
Re: Re: Daně k svátku...
Míla | 13.12.2013
No konečně někdo jinej, než já...na rovinu, Blaženky, co to tu čtete, fakt stojí tolik úsilí napsat pár slov a poblahopřát???? Myslím, že ne, tak se polepšete, Vás to taky potěší... A čte Vás to tu denně celkem dost..
Zdravím a přeji pěkný víkend...
Re: Re: Re: Daně k svátku...
Erik a Petra + 2xJ | 15.12.2013
To je to tento měsíc samý svátek a narozeniny, tak holky, vše nejlepší a rovnou s předstihem vše nejlepší i Jirkovi.
Olda slaví...:-)
Míla | 08.12.2013
K zítřejšímu svátku velkému Oldovi a malému Oldíkovi vše nejlepší, hodně zdravíčka a usměvavé srdíčko:-)
Re: Re: Olda slaví...:-)
Míla | 14.12.2013
Nevíte, proč jsem přála velkému Oldovi, když slavil malej Oldík narozeniny???
Turnaj, co nebude turnaj...:-)
Míla | 02.12.2013
Ahoj, nakonec ve Vítězné od 12 do 15 hodin, potom hospůdka(říkal, že tak do šesti by nemuselo být narváno). V neděli teda volejbal nedáme a necháme jen tuhle sobotu.
Oběd počítáme tam:-) Ale až po hře:-)
Barča slaví,,,,,,,:-)
Tiskovej | 04.12.2013
Vše nej k dnešnímu svátku,hodně štěstíčka a zdravíčka :-)
Páje vše nejlepší:-)
Míla | 01.12.2013
Páje k dnešním narozeninám hodně sluníčka a lásky do duše i do srdíčka.
Všem ostatním pěknou 1.adventní neděli:-)
Re: Páje vše nejlepší:-)
Tiskovej | 01.12.2013
Taky přeji vše nej.......:-)A polepši se,i kdyš jsi ženská,stále je kam se posouvat....:-)
Re: Re: Páje vše nejlepší:-)
Míla | 01.12.2013
Jako zralá žena radím Páje, aby si chlapský řeči dělila dvěma a i tak je to pořád hoooodně:-)
Re: Ondra slaví..
Tiskovej | 30.11.2013
Taky přeju.......a polepšovat se asi není potřeba,takhle to je dobrý:-)
Re: Re: Re: Ondra slaví..
Tiskovej | 30.11.2013
To by mě zajímalo,kam by jsi je chtěla pořád postrkovat:-)