Novinky
Všechno nejlepší!!!
12.12.2016 12:00Diskuze
Re: Re: Re: Re: Ondra slaví..
Míla | 30.11.2013
K dokonalosti!!! Aby nebyli v našem stínu:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ondra slaví..
Míla | 30.11.2013
Bez obav...Něco vydržím:-) Jsem ženská, vydržíme víc:-) A co se týče Ondry, je mladej a mladej proutek se má ohýbat...:-)
Turnaj
Mila | 26.11.2013
Ahoj Blaženky, tak turnaj domluven na 7. prosince do Vítězné...zrovna tam budou i vepřové hody:-)
Re: Turnaj
Míla | 27.11.2013
P.S. Počítá se se všemi Blaženkami, ať budou chtít hrát nebo nebudou chtít hrát, užijem si to trošku:-) Pokud někdo nemůžete(vím, že je to narychlo), dejte vědět:-)
Re: Re: Re: Turnaj
Erik a Petra | 27.11.2013
Skutečně je to narychlo, o tomto víkendu jsem na horách. Budem na Vás myslet.
Re: Re: Re: Re: Turnaj
pepa | 28.11.2013
Hmmmm. Vepřové hody. Ty ale umíš napsat pozvánku. Taková se těžko odmítá.
Re: Re: Re: Re: Re: Turnaj
Míla | 28.11.2013
Ty jsi prostě správná Blaženka:-) Vlastně Blamuž:-)
Předvánoční turnaj..
Míla | 25.11.2013
Ahoj turnajechtivé Blaženky,
chci se zeptat, zda byste předvánoční shon nechtěli přerušit malým turnajem v naší režii(cca 4 družstva). Třeba Vítězná...málo práce, hospůdka... užili bychom si to. Co vy na to? Mám to zkusit zorganizovat?
Re: Předvánoční turnaj..
Renata Š | 26.11.2013
Určitě, přijdu fandit. Už se mi po vás stýská
Tombola
Míla | 12.11.2013
Ahoj, tombolu máme hodit do muzea, ale jestli něco máte(doufám, že ano), dejte to zítra k nám a já to tam dopravím. Ve čtvrtek pak je od 18 hodin rezervovaný stůl U Hlaváčků, kde bychom se měli už domluvit s paní ředitelkou, co od nás konkrétně chce.
P.S. Vím, že se většině z Vás do příprav, ani do plesu nechce, ale když už jsme kývli, měli bychom to dotáhnout.
Všechno nejlepší
Míla | 10.11.2013
K zítřejšímu svátku Martinům a Martínkům a k pozítřejším narozeninám našeho tiskovýho přejeme vše nejlepší:-)
Re: Všechno nejlepší
Taťka | 11.11.2013
dneska Martinovi, a zítra Jiříkovi...
pánové všechno nejlepší a hodně zdraví!!!
a ještě jednou děkuji za hru, opravdu jste se včera překonávali... ostatně jako všechny BLAŽENKY...
klobouk dolů
...kdo to neví, tak včera v Lomnici byly BLAŽENKY čtvrté!!!
jupííí
Ples
Míla | 10.11.2013
Ahoj, tombolu máme dodat co nejdřív, tím pádem bychom nemuseli motat....Ženský z muzea to postíhají samy:-)
Lomnice
Fialka | 01.11.2013
Blaženky, zítra je Lomnice, doufám, že jste nezapomněly a že se sejdem .. můžu vzít auto.
Re: Lomnice
Míla | 01.11.2013
Haló, paní, již včera jsem psala tobě i Pétě, že vás vezmu. Péťa reagovala, ty ne...:-( Takže shrnu-li to: o Lomnici víme a ráno tě nabírám já v 7.43h. Holky od Klokana s námi mají sraz v 7.45 u pekárny v BT.
Re: Re: Lomnice
Fialka | 01.11.2013
včera mě bohužel od tebe žádná zpráva nepřišla, jinak bych samozřejmě reagovala :-).....poslední od tebe je, že zkásneš Dušana :-) ... v každým případě jsem ráda, že o Lomnici víte a že mě nabereš :-)...
Re: Re: Re: Lomnice
Míla | 01.11.2013
Psala jsem i dnes, 20.55...Tož nevím, zkus mě z kategorie "nežádoucí(nebo spam)" vyjmout:-) Pak to třeba dojde:-)
Re: Re: Vše nejlepší
Erik | 27.10.2013
Všem děkuji za přání, ale na trénink nedorazím, jedeme do Deštného.
Vše nejlepší:-)
Míla | 18.10.2013
Daně a Pepíčkovi k dnešním a Zbyňďovi k zítřejším narozeninám vše nejlepší:-)
Re: Vše nejlepší:-)
Dana | 22.10.2013
Děkuji za přání :-) a Pepíčkovi přejeme taky všechno nejlepší :-).
Re: Renče k svátku...
Renata Š | 14.10.2013
Předal a přemýšlel kdo ho kam líbal, to musela být včera na volejbale sodomo komora. Živě si představuju jak ho líbal na pusu Dušan nebo Libor, to muselo být pokoukáníčko!!!!
Re: Re: Renče k svátku...
Míla | 14.10.2013
Takovou představivost, s prominutím, nemáš...Ani odtrhnout od sebe nešli...-)
Lucka má narozeniny....
JaMiLiBa | 11.10.2013
my máme přání jediný, štěstí zdraví, štěstí, zdraví, hlavně to zdraví:-)
Re: Lucka má narozeniny....
Erik a Petra + 2xJ | 12.10.2013
Rovněž se připojujeme s přáním k všemu nej
Re: Lucka má narozeniny....
Lucka | 12.10.2013
Děkuji za přání :-). Na nedělní volejbal si povinně vezměte půllitr a počet řidičů snižte na minimum :-).
Re: Re: Lucka má narozeniny....
Míla | 12.10.2013
Jenom my, co jsme popřáli, nebo všichni???;-)
Labe
Petra | 08.10.2013
Milé Blaženky, dnes jsem objednala zatím dva rafty. Napište kdo pojede, abych mohla doobjednat další...
Re: Labe
Míla | 08.10.2013
Ahoj, my s tím počítáme i s dětmi:-) A těšíme se, tohle je moc pěkná akce s nečekanými zážitky...:-)Jen škoda, že se nepojede přes stanovický jez:-)
nedělní volejbal
Fialka | 06.10.2013
Blaženky, na dnešek od 17h je domluven ženský volejbal s Modřinkami. Účast pro všechny je povinná. Do sestavy dnes počítejte i se mnou..
Re: nedělní volejbal
Míla | 06.10.2013
Snažíme se to domluvit na čtvrtou(Petra to obvolá ze strany Modřinek), aby o volejbal nepřišli ostatní. Od půl šesté bychom zahráli s chlapama. Po volejbale je potřeba se domluvit na organizaci maškarního plesu, který se koná myslím 16.listopadu.
Silvestr
Míla | 21.09.2013
Ahoj Blaženky, zajímá mě, zda byste někdo měl chuť strávit Silvestr na horách, společně, chalupa. Pokud ano, hlaste, pokusím se sehnat chalupu, už mám něco v merku, ale potřebuju vědět, zda by byl zájem. Zatím by se dalo ještě něco sehnat, ale potřebuju vědět počet lidí. Za nás počítám s dětmi. Péťu prosím, jestli by dala vědět ohledně toho srubu(penzionu, domu..) jejího kamaráda, nebo o čem to mluvila.
Re: Silvestr
Petra | 21.09.2013
Zítra to zkusím zjistit, jak je to reálné a pro kolik lidí....